/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Partioaitta Second hand: Ulkoilijalta toiselle


    Auta meitä löytämään vaatteillesi ja varusteillesi uusi omistaja. Olemme lanseeranneet uuden Second hand -palvelumme Espoon Tapiolan Partioaitta-myymälässä. Palvelulla pyrimme pidentämään tuotteiden käyttöikää sekä kannustamaan vastuullisempiin valintoihin.

    Miten palvelu toimii?

    Etsimme uuden omistajan hyväkuntoisille, mutta itsellesi tarpeettomille, retkeilyvaatteille ja -varusteille. Meille voit tuoda merkkien Fjällräven, Tierra, Patagonia, Arcteryx, Barbour, Joutsen, Sasta ja Haglöfs käytettyjä yläosia, takkeja, reppuja, rinkkoja ja laukkuja. Emme toistaiseksi ota vastaan alaosia. Emme ota vastaan alusvaatteita tai aluskerrastoja hygieniasyistä.

    1. Tarkista tuotteiden kunto. Vaatteiden ja varusteiden tulee olla hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä. Tuuleta, pese tuote hajusteettomalla pesuaineella ja huolla tarvittaessa. Muistathan tarkistaa myös vetoketjut, napit ja nyörit!
     
    1. Tuo tuotteesi arvioitavaksi Espoon Tapiolan myymälään aukioloaikojen puitteissa. Huomioithan, että arviota ei aina voida tehdä odottaessa. Näissä tapauksissa myymälän henkilökunta on sinuun yhteydessä puhelimitse viikon sisällä tuotteiden tuomisesta.
     
    1. Saat kaikista myyntiin menevistä tuotteista itsellesi Partioaitan lahjakortin. Lahjakortin arvo perustuu tuotteen kuntoon ja myyntiarvoon. Käytämme arvioinnissa kuntoluokitusta. Jos arviota ei suoriteta odottaessasi, tulee sinun noutaa lahjakortti (ja mahdolliset sinulle palautuvat tuotteet) Tapiolan myymälästä. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta.
    Jos sinulla on kysymyksiä koskien palvelua, voit olla yhteydessä Espoon Tapiolaan myymälään puhelimitse 020 7760 800 tai sähköpostilla tapiola@partioaitta.fi

    Second hand -tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotteet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä. Lisää tietoa takuupalautuksista täältä.

    Kestävämmin ja vastuullisemmin - ulkoilijalta toiselle!
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite