/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Partioaitta Second hand: Ulkoilijalta toiselle


    Autamme löytämään vaatteillesi ja varusteillesi uuden omistajan. Palvelulla pyrimme pidentämään tuotteiden käyttöikää sekä kannustamaan vastuullisempiin valintoihin. Partioaitta Second hand -palvelumme löydät tällä hetkellä Espoon Tapiolan, Turun Hansan ja Oulun Partioaitta-myymälästä.

    Jos sinulla on sinulle tarpeettomia mutta hyväkuntoisia retkeilyvaatteita ja -varusteita, tutustu alta miten voit kierrättää ne ulkoilijalta toiselle kauttamme. Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä!

    Miten Partioaitta Second hand -palvelu toimii?

    Etsimme uuden omistajan hyväkuntoisille, mutta itsellesi tarpeettomille, retkeilyvaatteille ja -varusteille. Meille voit tuoda tällä hetkellä valikoimastamme löytyvien brändien käytettyjä yläosia, takkeja, reppuja, rinkkoja ja laukkuja. Housuja otamme vastaan ainoastaan Fjällräveniltä. Emme toistaiseksi ota vastaan muita alaosia tai kenkiä. Emme ota vastaan myöskään alusvaatteita tai aluskerrastoja hygieniasyistä.

    Näin se käy:

    1. Tarkista tuotteiden kunto. Vaatteiden ja varusteiden tulee olla hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä. Tuuleta, pese tuote hajusteettomalla pesuaineella ja huolla tarvittaessa. Muistathan tarkistaa myös vetoketjut, napit ja nyörit!
    2. Tuo tuotteesi arvioitavaksi Espoon Tapiolan, Turun Hansan tai Oulun myymäläämme aukioloaikojen puitteissa. Huomioithan, että arviota ei tehdä odottaessa, vaan myymälän henkilökunta tarkastaa ja arvioi tuotteen huolellisesti ja on sinuun yhteydessä sähköpostitse viikon sisällä tuotteiden tuomisesta.
    3. Saat kaikista myyntiin menevistä tuotteista itsellesi Partioaitan lahjakortin. Lahjakortin arvo perustuu tuotteen kuntoon ja myyntiarvoon. Käytämme arvioinnissa kuntoluokitusta. Lahjakortti toimitetaan sinulle sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ja se käy sekä myymälöissämme että verkkokaupassamme.

     Jos tuotteesi ei jostain syystä ole myyntikuntoinen, tulee sinun noutaa mahdolliset sinulle palautuvat tuotteet myymälästä, jonne tuotteet toit. Vaihtoehtoisesti voimme myös huolehtia tuotteiden kierrätyksestä puolestasi. 

    Jos sinulla on kysymyksiä koskien palvelua, voit olla yhteydessä kyseiseen myymälään:
     
    •    Espoon Tapiola: puhelimitse 020 7760 800 tai sähköpostitse tapiola@partioaitta.fi
    •    Oulu: puhelimitse 0207 760 740 tai sähköpostitse oulu@partioaitta.fi
    •    Turun Hansa: puhelimitse 0207 760 780 tai sähköpostitse turku@partioaitta.fi 

    Second hand -tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä.     Kestävämmin ja vastuullisemmin - ulkoilijalta toiselle!

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite