Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    AKU

    Italialaisen brändin juuret ovat vuoristourheilussa. Perinteitä kunnioittava kengän valmistus yhdistyy saumattomasti nykyaikaiseen teknologiaan. Tuloksena on korkealaatuiset kengät ja saappaat, joissa istuvuus ja mukavuus yhdistyvät ilmeikkääseen muotoiluun ja houkuttelevaan ulkonäköön. Akun vapaa-ajan kengät on varustettu pitävällä, pehmustetulla pohjalla ja lisäksi vahvistetuilla kärki- ja kantapäämateriaaleilla. Brändin kevyet, erityisesti lämpimiin ilmastoihin kehitetyt tuotteet sopivat täydellisesti matkakengiksi.

    Yritys: Aku

    Aku on italialainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten vuorikiipeilykenkien valmistukseen. Yrityksen missiona on valmistaa ja tarjota aitoja, laadukkaita tuotteita vuoristossa asuvien ja työskentelevien ihmisten tarpeisiin. Akun pääkonttori sijaitsee Montebellunassa, Italiassa. Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omissa tehtaissa Italiassa ja Romaniassa.

    Miten Aku seuraa tuotanto-olosuhteita?

    Koska yrityksellä on tuotantolaitokset Italiassa ja Romaniassa, Akulla on suora yhteys tuotantoon ja voi varmistaa, että standardeja, tiukkoja eurooppalaisia ​​laboratoriolainsäädäntöjä ja jätehuoltoa koskevia ohjeita noudatetaan. Noin 98 % käytetyistä materiaaleista tulee Euroopasta, 2 % Kaukoidästä.

    Aku ja kestävä kehitys

    Osana AFM (Aku For Mountain) -projektia yritys pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia useilla tavoilla. Yksi niistä on Akun kierrätysohjelma, jossa teollisuusjätteet lajitellaan ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja osa siitä kierrätetään, samoin kuin pääkonttorin jätteet. Toinen merkittävä toimintamalli on kierrätyspaperin käyttö kaikissa markkinointimateriaaleissa ja pakkauksissa.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite