Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Blackroll

    Blackrollin  filosofia on elämän eri asioiden terveen tasapainon suuri merkitys. Syvälle juurtunut usko, että energia on kiertokulkua ja että säännöllinen omien voimien uusiutuminen on tärkeä perusta aktiivisuudelle, joustavuudelle ja elämänilolle. Nykyään laajasti tunnetut Blackroll-tuotteet auttavat kaiken ikäisiä ihmisiä itsenäisesti huolehtimaan hyvinvoinnistaan ja rentoutumisestaan. Tuloksena on terve, tasapainoinen elämä täynnä energiaa.

    Tutkittu tieto on Blackrollin tekemisen ytimessä. Siksi Blackroll tekee yhteistyötä tutkijoiden, lääkäreiden, terapeuttien ja urheilijoiden kanssa kehittääkseen jatkuvasti uusia tuotteita, jotka auttavat ihmisiä tuntemaan olonsa hyväksi omassa kehossaan, pysymään tuottavina ja palauttamaan terveen tasapainonsa joka päivä.

    Missä Blackroll-tuotteet valmistetaan?

    Tuotteita valmistaessaan Blackroll huolehtii siitä, että ympäristöämme saastutetaan mahdollisimman vähän. Lähes kaikki Blackrollin tuotteet valmistetaan Saksassa. Kaikki EPP-tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Huolellinen ja viimeistelty valmistus takaavat, että tuotteet kestävät pitkään - mieluiten eliniän. Osa tuotteista valmistetaan Kiinassa, Ukrainassa ja Pakistanissa. Blackrollin pääkonttori sijaitsee suoraan Bodenjärven rannalla Sveitsin Bottighofenin kunnassa.

    Tuotanto-olosuhteiden valvonta

    Blackroll pitää pitkäaikaisia kumppanuuksia erittäin tärkeänä ja on ylpeä saadessaan työskennellä Saksan tuotantokumppanin kanssa tuotannon alusta lähtien. Muilla tuotantolaitoksilla Blackroll luottaa kumppaneihin, jotka varmistavat kunnolliset työ- ja tuotanto-olosuhteet paikallisten suositusten mukaisesti.

    Bodenjärven pääkonttorissa työntekijät elävät hyvässä työ- ja perhe-elämän tasapainossa. Blackroll kiinnittää huomiota mm. työpaikan ergonomiaan ja joustaviin työaikoihin. Työporukat pitävät säännöllisiä liikuntaryhmiä yhdessä arki- ja työvirettä ylläpitääkseen.

    Blackroll ja kestävä kehitys

    90 % Blackrollin tuotteista on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Blackrollin tuotanto on pääosin ilmastoneutraalia ja kiinnittää huomiota myös kestävään vaihtoehtoon pakkauksilleen. Pakkaukset on valmistettu kierrätetystä pahvista ja tehty ilmastoneutraalilla tavalla pitkäaikaisten kumppaneidemme toimesta Saksassa. Yleisesti ottaen Blackroll pyrkii pitämään materiaalien ja työn laadun niin korkeana, että Blackroll-tuotteiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.
    Lue lisää
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (5)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (5)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite