Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Care Plus

    Care Plus on kehittänyt toimivia ja helppokäyttöisiä terveydenhoitotuotteita arkeen ja vapaa-aikaan yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Voit luottaa Care Plus-tuotteiden auttavan, kun sitä eniten tarvitset.

    Johtaja terveessä ja turvallisessa matkailussa

    Care Plus-tuotteet auttavat matkustelijoita, urheilijoita ja ulkoilmaihmisiä vedenpuhdistuksessa, hyönteisiltä suojautumisessa, hygieniasta huolehtimisessa. Care Plus:n hyönteiskarkotteilla kyllästetyt hyttysverkot ja -sukat, DEET-tuotteet ja punkkitestit ovat voittaneet kansainvälisiä vertailuja. Ensiapupakkaukset ovat huolella kasattuja retkikuntien terveydenhoitoon erikoistuneiden lääkärien avulla, ja erilaisista ensiapupakkauksista löydät varmasti sopivan kotiisi tai harrastukseesi.

    Innovatiivinen ja sosiaalisesti vastuullinen

    Care Plus on asettanut tehtäväkseen matkailijoiden tarpeisiin vastaamisen. Emoyhtiö Tropenzorg pyrkii luomaan malaria-vapaan maailman. Tämä tavoite on määrä saavuttaa 2030 mennessä. Yhtiö lahjoittaa 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan Hollanin Malariasäätiölle (Dutch Malaria Foundation), joka tarkoittaa, että asiakkaana osallistut malariasta eroon pääsemiseen joka kerta, kun ostat Care Plus -tuotteen!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite