Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Craghoppers NosiLife

    Craghoppers NosiLife-vaatteet auttavat suojautumaan ikäviltä hyönteisiltä maailman vaikeimmissakin olosuhteissa. Niiden kestävä, hyönteisiä karkottava käsittely tarkoittaa, että voit luottaa vaatteisiin vuosikausia.

    Virungan sademetsät ovat kuumia, kosteita, sateisia ja täynnä asioita, jotka purevat, pistävät ja naarmuttavat. Dian Fosseyn Gorillarahaston partiot ja tutkijat luottavat Craghoppersin NosiLife-vaatteisiin suojautuakseen vihamieliseltä ympäristöltä.

    Craghoppers

    Craghoppers on Englannissa vuonna 1965 perustettu yritys. Tarina sai alkunsa, kun kaksi kaverusta päättivät alkaa valmistaa heille itselleen laadukkaita ja kestäviä vaatteita, jotka lämmittävät ja pitävät heidät kuivana, mitä tahansa tekevät ja minne tahansa menevät. Tämän todistaakseen he päättivät valloittaa Mount Everestin pukeutuen omiin vaatteisiinsa, ja onnistuivat siinä.

    Nykyisellään Craghoppersin valikoimaan kuuluu erittäin laajasti vaatteita moneen eri käyttötarkoitukseen. Partioaitan valikoimassa on lämpimissä maissa matkusteluun hyvin sopivia vaatteita sekä Suomen kesässä mukavia hyönteissuojattuja Nosilife-vaatteita.

    Lue englanniksi Craghoppersin ympäristövastuusta.

    Lue lisää

    Ei valittuja suodattimia
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite