/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Craghoppers

    Craghoppers on Englannissa vuonna 1965 perustettu yritys. Tarina sai alkunsa, kun kaksi kaverusta päätti alkaa valmistaa itselleen laadukkaita ja kestäviä vaatteita, jotka lämmittävät ja pitävät heidät kuivana, mitä tahansa he tekevät ja minne tahansa menevät. Todistaakseen vaatteiden toimivuuden he päättivät valloittaa Mount Everestin pukeutuen suunnittelemiinsa vaatteisiin, ja onnistuivat siinä.

    Nykyisin Craghoppers valmistaa mukavia ja monipuolisia vaatteita moneen käyttötarkoitukseen. Partioaitan valikoimassa on kevyitä ja helppohoitoisia vaatteita, jotka sopivat matkailuun ja ulkona liikkumiseen sekä tropiikin kuumuudessa että kotimaassa. Hyönteissuojatut Nosilife-vaatteet ovat miellyttäviä ja karkottavat hyönteistä tehokkaasti.

    Lue englanniksi Craghoppersin ympäristövastuusta.

    Craghoppers NosiLife - Vaatteet, jotka suojaavat hyönteisiltä

    Craghoppers NosiLife-vaatteet auttavat suojautumaan ikäviltä ja haitallisilta hyönteisiltä. Vaatteiden kestävään, tehokkaasti hyönteisiä karkottavaan käsittelyyn voit luottaa vuosikausia. Hyönteissuojatut vaatteet sopivat niin lämpimissä maissa matkusteluun kuin Suomen kesään.

    Craghoppersin tuotteita käytetään vaativissa olosuhteissa ympäri maailman. Esimerkiksi Virungan kuumissa ja kosteissa sademetsissä on tärkeää suojautua puremilta, pistoilta ja naarmuilta. Dian Fosseyn Gorillarahaston partiot ja tutkijat luottavat Craghoppersin NosiLife-vaatteisiin.

    Tutustu myös Royal Robbinsin Bug Barrier -vaatteisiin, jotka suojaavat tehokkaasti hyönteisiltä ja punkeilta


    Myymälässä Saariselkä saatavilla (7382.94 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite