Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Elsan Ekopaja

    Elsan Ekopaja on kotimainen brändi, joka valmistaa palakosmetiikkaa ja hygieniatuotteita iholle ja hiuksille, sekä siivoukseen ja lemmikkien hyvinvointiin. Heidän uusin tuotesarjansa on biohajoava ja outdoorväelle suunniteltu Forest Bath Outdoor narusaippuat!

    Elsan Ekopajalla ollaan erityisen ylpeitä siitä, että tuotteet suunnitellaan, valmistetaan käsityönä, viimeistellään ja pakataan heidän omalla pienellä tehtaalla Suomen Heinolassa. Siksi on hienoa, että tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkki. Yritys arvostaa käsityötaitoja, sekä kotimaisia raaka-aineita ja pyrkii aina valitsemaan ensisijaisesti toisen kotimaisen lähituottajan raaka-aineita. Perinteinen kylmäprosessi palasaippuoiden valmistuksessa kuluttaa hyvin vähän energiaa, tämä takaa myös sen, että tuotteet voidaan valmistaa ilman ylimääräisiä säilöntäaineita.

    " Meille luonto ja sen antama aineellinen ja aineeton hyvinvointi on lähellä sydäntä ja vaalimisen arvoista. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa olla luomassa pala palalta puhtaampaa huomista. " - Elsan Ekopaja

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite