Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    FinnRover

    Avotulimajoitteissa laavussa ja louteessa ihminen on yhtä luonnon kanssa. Sieltä nuotion takaa voi katsella liekkien valaisemaa metsää ja tähtitaivasta.

    Avotulimajoitteiksi sanotaan retkeilijöiden ja eränkävijöiden käyttämiä kankaasta rakennettavia asumuksia, joiden lämmönlähteenä voidaan käyttää elävää tulta, nuotiota. Avotulimajoitteita ovat loue, erätoveri, kota ja monet erilaiset kangaspressusta taitellut katokset, mutta laavu on niistä ehkä se tunnetuin. Laavussa ja louteessa ihminen on yhtä luonnon kanssa. Sieltä nuotion takaa voi katsella liekkien valaisemaa metsää ja tähtitaivasta. Tätä samaa ei telttailija koskaan voi kokea.

    FinnRover-merkin alla on laajaa kiinnostusta herättäneet louteet. Vanha suomalainen avotulimajoite on herätetty henkiin ja myydään nyt muutamana erilaisena versiona. Valinnanvaraa on materiaaleissa ja yksityiskohdissa, mutta hengeltään louteet ovat niiden alkuperäisten kehittäjien mukaisia.

    Kevään 2018 uutuutena on M28 laavu, joka on Partioaitan 90-vuotisen taipaleen kunniaksi valmistettu laavu. Ulkona. Perillä. Vuodesta 1928.
    Lue laavun suunnittelijan Joppe Rannan kirjoittama blogi laavusta ja yleisesti avotulimajoitteissa yöpymisestä

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite