Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven Greenland Wax

    Greenland Wax -vahan avulla voit helposti muokata omat G-1000-vaatteesi eri sääolosuhteisiin ja aktiviteetteihin sopiviksi. Voit vahata myös reput, rinkat ja laukut. Vahan lisääminen tekee materiaalista entistä veden- ja tuulenkestävämmän sekä pidentää vaatteen kulutuskestävyyttä ja elinkaarta. 

    Vahan voi myös helposti pestä pois lämpimämmissä ilmastoissa oleskeltaessa, jotta vaate viilenee ja tarjoaa paremman hengittävyyden.

    1. Levitä
    Vaha tekee kankaasta/materiaalista tiiviimmän ja entistä veden- ja tuulenkestävämmän. Vahaus myös pidentää vaatteen kulutuskestävyyttä ja elinkaarta. Levitä pitkin vedoin vahaa ohut ja tasainen kerros vaatteen pintaan.


    2. Lämmitä
    Sulata vaha vaatteen pintaan silitysraudan avulla, käyttäen alhaista tai keskisuurta lämpötilaa. Voit myös käyttää apunasi hiustenkuivaajaa silitysraudan sijaan.


    3. Toista prosessi
    Sulata useampi kerros vahaa pinnoille, jotka tarvitsevat ylimääräistä suojaa. Näitä ovat esimerkiksi olkapäät, polvet, takamus ja huppu. Jos vietät aikaa lämpimissä ilmastoissa, voit helposti pestä vahan pois ja näin saada ilmavamman vaatteen, joka hengittää erittäin hyvin.    Uutuuksia Fjällräveniltä 
    Katso muita Fjällräven tuotteita

    Fjällräven Brand Corner

    Tervetuloa ulos

    Olet tervetullut upeaan Fjällräven Brand Corneriimme. Brand Cornerit sijaitsevat Helsingin Yrjönkadun, Vantaan Jumbon, Tampereen, Turun Hansan, Jyväskylän  ja Oulun myymälöidemme yhteydessä. Astumalla sisään myymälään, pääset ulos! Fjällrävenin ideologiana on tavoite tuoda luonto ihmisille tavoitettavammaksi aikaa kestäviä ulkoiluvarusteita valmistamalla. Partioaitan toiminta-ajatuksena ja tavoitteena jo yli 80 vuoden ajan on ollut edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Tämän voit toteuttaa hyvinkin helposti kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa.

    Fjällräven Brand Corner on myymälä myymälän sisällä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että myymälässä on erittäin laaja osasto Fjällräven-tuotteille. Lisäksi myymälässä löytyy Partioaitan normaalivalikoima.

    Asiantunteva ja palveleva henkilökunta

    Liikkeessä on Service Center -palvelu, josta saat apua kun tarvitset varaosia Fjällräven-tuotteisiisi. Myymälän vahauspisteeseen voit tuoda G-1000-vaatteesi vahattavaksi ja näin pidentää vaatteesi käyttöikää. Myymälästä löytyy myös ompelupalvelu, mikäli on tarvetta vaikka housujen lyhentämiseen.

    Myymälän henkilökunta on saanut lisäkoulutusta Fjällrävenin toimesta ja he ovat todellisia asiantuntijoita mitä tulee Fjällrävenin valikoimaan.

    Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan Fjällrävenin ajatusmaailmasta Brand Corneriin!

    Brand Cornerit löydät näistä Partioaitan myymälöistä


    Partioaitta Oulu | Partioaitta Jumbo | Partioaitta Jyväskylä | Partioaitta Tampere | Partioaitta Turku | Partioaitta Yrjönkatu

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite