Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Formal Friday

    FORMAL FRIDAY® on kotimainen vaatemerkki, jonka tavoite on hyvin yksinkertainen: kehittää maailman paras t-paita ilman kompromisseja. Hyvä t-paita tarkoittaa luonnollisesti eri ihmisille eri asioita ja ominaisuuksia, mutta meille se tarkoittaa tuotteen käyttökokemusta ja ekologisuutta.

    Formal Fridayn tuotteissa on materiaalina 100 % mulesing-vapaa merinovilla, jonka kuidun paksuus on 17,5 micronia. Ultrahieno kuitu takaa tuotteelle hyvin miellyttävän kosketustuntuman ja kaikki merinovillan toiminnalliset ominaisuudet. 100 % luonnontuotteena se on myös täysin kierrätettävä ja biohajoava.

    Brändin materiaalituotanto on Pohjois-Italiassa EMAS-sertifioidulla tehtaalla, missä tuotannon ympäristöasiat hoidetaan huomattavasti paremmin kuin mitä laki minimissään vaatii. Viimeisellä tehdasvierailulla tehtaan pitkäaikainen työntekijä kertoi, että mm. tehtaan jätevedet ovat niin puhtaat, että niissä kasvatetaan kaloja, joita sitten tehtaan väki syö. Merinovilla tulee Australiasta sekä Uudesta Seelannista, ja brändin vaatevalmistus on Liettuassa. Suunnittelu ja tuotekehitys ovat Suomessa.

    Formal Friday esittelyssä Yrjönkadulla 8.6.2019

    Tervetuloa tutustumaan uuteen kotimaiseen Formal Friday -brändiin ja heidän erittäin laadukkaisiin merinovilla t-paitoihinsa. Formal Fridayn edustajat ovat lauantaina 8.6. klo 12-16 Yrjönkadun Partioaitassa esittelemässä t-paitoja sekä vastaamassa kysymyksiin tuotteisiin ja brändiin liittyen. Tapahtuman aikana kaikki Formal Friday merinovilla t-paidan ostaneet saavat kaupan päälle leffalipun Finnkinon teattereihin.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite