Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Gore Wear

    Gore Wear -tuotemerkki valmistaa toimivia ja erittäin korkealaatuisia pyöräilyvaatteita naisille ja miehille. Brändin pyöräilyvaatteet tarjoavat erinomaisen suojan tuulta ja pahimpiakin kelejä vastaan ja toimivat hyvin kovillakin ajonopeuksilla. Vuonna 2018 Gore Bike Wear ja Gore Running Wear yhdistettiin "uudeksi" yhtiöksi Gore Wear.

    Gore Wearin on luotettavasti vedenpitäviä, erittäin hengittäviä Gore-Tex Active Shell -sadetakkeja ja sadehousuja naisille ja miehille. Voit aina pitää nämä kevyet ja pakattavat takit ja housut mukanasi pyörälaukussasi tai repussasi. Jos tarvitset suojaa kylmältä tuulelta, pehmeät, joustavat softshell-takit ja -housut Gore Windstopper -kalvolla ovat täydellisiä. Näiden takkien ja housujen sisäpuoli on myös yleensä pehmeä ja miellyttävä iholle. Nämä vaatteet vakuuttavat mukavuudellaan sekä hyvällä hengittävyydellä. Pyöräilyshortseista on myös erilaisia versioita. On tiukat pyöräilyshortsit, joita käytetään yksin kilpapyöräilyssä ja usein muiden mallien alla. Leikkaus, materiaali ja erinomainen valmistus takaavat huippulaadun. Näitä pehmustettuja pyöräilyshortseja saa olkaimilla eli ns. bib-shortseina ja niitä saa myös ilman olkaimia. Löydät valikoimasta myös leveämmät pyöräilyshortsit urheilullisille retki- ja maastopyöräilijöille. Valikoimaa täydentää hieno valikoima hattuja ja pyöräilyhanskoja, jotka on usein varustettu Gore Windstopper -kalvolla.

    Yritys

    Gore Bike Wear on teknologiayritys "W.L. Gore & Associates" mallistoa. Yritys tunnetaan hyvin ulkoilualueella erityisesti vedenpitävän Gore-Tex-kalvonsa ansiosta.
    Ensimmäinen tuote julkaistiin juuri Gore Bike Wearilta, jota muuten kutsuttiin vielä nimellä "Gore-Tex Bike Wear", kun se perustettiin vuonna 1985: Tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä takki pidennetyllä selkänojalla pyöräilyyn. Vuonna 1992 markkinoille tuodaan Gore Windstopper -kalvolla varustetut takit ja housut. Tämä tuulenpitävä, hengittävä kalvo, jota eri versioissaan käytetään vielä nykyäänkin lukemattomissa softshell-takeissa ja -housuissa, on myös Gorelta.
    Vuonna 1993 tulivat ensimmäiset Gore Bike Wear -housut ja -paidat markkinoille. On mielenkiintoista, että amerikkalaisesta äidistään huolimatta Gore Bike Wear lanseerattiin ensimmäisen kerran Euroopassa. Gore Bike Wear -tuotteita oli saatavilla Yhdysvalloissa vasta vuonna 2002.

    Gore Bike Weariin liittyy läheisesti Gore Running Wear, joka on ollut olemassa vuodesta 1997 (silloin nimellä "Concurve"). Molemmat yhtiöt ovat sulautuneet nykyiseen Gore Weariin. 

    Gore Wear kehittää pyöräilyvaatteita, jotka perustuvat korkeimpiin laatustandardeihin. Yritys tuottaa usein trendejä luovia innovaatioita. Gore Wear pitää kiinni tuotelupauksistaan ja yhteistyökumppanit pyrkivät kehittämään parhaat ratkaisut monenlaisiin teknisiin haasteisiin.

    Pääkonttori ja tuotanto

    Gore Wearin pääkonttori sijaitsee Newarkissa, Yhdysvalloissa. Gore Wear -tuotteita valmistetaan useissa maissa kuten Kiinassa, Vietnamissa, Marokossa, Turkissa, Italiassa ja Romaniassa. Gore-Tex- ja Windstopper-laminaattien tuotantolaitokset ovat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Kiinassa ja Japanissa.

    Miten Gore Wear hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Tuotteiden laatu ja niiden valmistusprosessi ovat erittäin tärkeitä Gore Wearille. Siksi yhtiö pitää erittäin tärkeänä tuottajien huolellista valintaa. Vaatimus tässä on, että näiden kumppaniyritysten on täytettävä erittäin korkeat vaatimukset työolojen, mutta myös ympäristömääräysten suhteen. He eivät luota pelkästään lakisääteisiin sääntöihin, vaan he ovat asettaneet maailmanlaajuisen standardin, jota sovelletaan kaikkialla heidän tehtaissaan. Yritys valvoo näiden standardien noudattamista säännöllisin väliajoin. Lisäksi yritys liittyi Fair Labour Associationiin (FLA) vuonna 2012 ja akkreditoitiin vuonna 2017. 

    Gore Wear ja kestävä kehitys

    Gore Wearin perusta on kestävyys. Käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja pitkäikäisiä materiaaleja, sillä mitä pidempään tuote kestää, sitä parempi ekologinen jalanjälki. Gore on ollut bluesignin, tunnetun, riippumattoman tekstiiliteollisuuden ympäristö- ja turvallisuusstandardin, järjestelmäkumppani vuodesta 2010 lähtien. Vuonna 2017 W.L. Gore & Associates ilmoitti, että niiden tuotteet ovat myös PFC-vapaita vuoden 2020 lopusta alkaen ja erikoislaminaatit vuodesta 2023 alkaen (kalvot ja kyllästykset). Tämä on erittäin, erittäin hyvä uutinen kestävän kehityksen kannalta.
    Lue lisää
    Suodatin
    13 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite