Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Houdini

    Houdini Sportswear on 1993 perustettu ruotsalainen yritys, joka mullisti teknisten aluskerrastojen kehityksen stretch fleecestä tehdyillä vaatteillaan. Vaatteet eivät vain pitäneet käyttäjää lämpimänä ja kuivana, vaan tarjosivat loistavan liikkumisvapauden, uudenlaisen ulkonäön pörröfleeceen verrattuna, sekä mahdollisuuden pakata kevyemmin ja kulkea pidemmälle.

    Houdini uskoo ympäristön, yritysetiikan ja tuloksen kaikkien olevan itsestäänselviä ja tärkeitä yrityksen pitkän kehityksen kannalta. Ympäristötyö on jatkuvaa ja suurin osa Houdinin tuotteista onkin täysin kierrätettävissä. Houdini tarjoaa myös niin kutsuttua Re-projects-palvelua, jossa tarjotaan korjauksia, käytettyjä vaatekappaleita, vuokrausta ja kierrätystä.

    Houdinin klassikko: Power Houdi

    Houdini ei tavoittele designillaan uusimpia trendejä, vaan sitä, että tuotteet kestävät mahdollisimman hyvin aikaa. Vaatteiden suunnittelussa pyritään aina panostamaan laatuun, toiminnallisuuteen ja ajattomaan tyyliin. Power Houdi -mallisto julkaistiin vuonna 2003, ja se on pysynyt lähes muuttumattomana siitä lähtien.

    Huppareiden kankaassa yhdistyy Polartec®- ja Power Stretch® Pro™ -ominaisuudet, minkä vuoksi fleecekangas on aivan omassa luokassaan. Se on poikkeuksellisen mukava pukea päälle ja kangasta on lähes mahdotonta rikkoa. Korkea kaulus ja pehmeä huppu tuovat lisämukavuutta ja pidemmät peukaloreiälliset hihat pitävät myös kädet ja ranteet lämpiminä. Huppari on erittäin monikäyttöinen. Se on mukava olopaita kotiin tai mökille, mutta se on myös loistava valinta tekniseksi paidaksi kuoritakin alle tai sellaisenaan vaikkapa kiipeilyyn tai vaellukselle.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite