Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Is Not Enough

    Nimeen ”IS NOT ENOUGH”, ei ole tarpeeksi, tiivistyy melko lailla kaikki, mistä tässä merkissä on kyse. Kaikki alkoi visiosta tarjota edullisia, mutta laadukkaita ulkoiluhousuja, jotta yhä useammat ihmiset voisivat viihtyä paremmin luonnossa. Merkin taustalla vaikuttava tiimi koki, että edullisempien ulkoiluhousujen laatu, rakenne ja suunnittelu ei yksinkertaisesti ollut riittävän hyvää, joten tiimi päätti tehdä asialle jotakin. Näin syntyi myös merkin erikoinen nimi ”IS NOT ENOUGH”.

    Mallisto on pieni ja se on sitä tarkoituksella. Tiimi suunnitteli monikäyttöisiä housuja, jotka sopisivat monenlaiseen toimintaan ja mieltymyksiin. Jokaisen mallin ominaisuudet ovat huolella valittuja, niin että mallit ovat mahdollisimman toimivia, mutta niissä ei ole mitään tarpeetonta. Näin myös tuotteiden hinta voitiin pitää edullisena. Housuissa on erinomainen istuvuus, ja niitä on saatavana useissa väreissä ja malleissa.

    IS NOT ENOUGH -merkin housuista löydät luotettavat kumppanit vuosiksi eteenpäin. Käytännölliset housut sopivat niin arkiulkoiluun, monipuoliseen eräilyyn kuin pitkille vaelluksillekin.

    Is Not Enough – valikoima monipuolisia ja laadukkaita miesten ja naisten ulkoilu- ja retkeilyhousuja. Saatavilla Suomessa vain Partioaitan verkkokaupasta.

    • Useita eri malleja ja värejä
    • Loistava hinta-laatusuhde
    • Erinomainen istuvuus ja käyttömukavuus
    • Joustava stretch-materiaali kaikissa housumalleissa
    • Suunniteltu Ruotsissa
    • Is Not Enough housuja valmistavat tehtaat ovat sitoutuneet Fenix Outdoorin Code of Conductin, ja ovat täysin PFC vapaita.
    Lue lisää
    Suodatin
    4 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite