Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Is Not Enough - monipuoliset ja laadukkaat miesten ja naisten ulkoiluhousut useissa eri väreissä!

    • Erinomainen istuvuus
    • Monipuoliset housut ulkoiluun ja retkeilyyn
    • Edullinen hinta
    • Useita värivaihtoehtoja
    • Saatavilla Suomessa vain Partioaitan verkkokaupasta
    • Is Not Enough housuja valmistavat tehtaat ovat sitoutuneet Fenix Outdoorin Code of Conductin, ja ovat täysin PFC vapaita.

    Nimeen IS NOT ENOUGH, "ei ole tarpeeksi", tiivistyy melko lailla kaikki, mistä tässä merkissä on kyse. Kaikki alkoi visiosta tarjota edullisia, mutta laadukkaita ulkoiluhousuja, jotta yhä useammat ihmiset voisivat viihtyä paremmin luonnossa. Merkin taustalla vaikuttava tiimi koki, että edullisempien ulkoilu- ja retkeilyhousujen laatu, rakenne ja suunnittelu ei yksinkertaisesti ollut riittävän hyvää, joten tiimi päätti tehdä asialle jotakin. Näin syntyi myös merkin erikoinen nimi ”IS NOT ENOUGH”.

    Mallisto on pieni, mutta se on sitä tarkoituksella. Tiimi halusi valita tarkasti ja harkitusti mallistoon otettavat mallit, jotta ne olisivat mahdollisimman monikäyttöisiä ja monenlaiseen toimintaan ja asiakkaiden monenlaisiin mieltymyksiin sopivia. Jokaisen mallin ominaisuudet ovat huolella valittuja, niin että mallit ovat mahdollisimman toimivia, mutta että niissä ei silti ole mitään tarpeetonta ja että niiden hinta voidaan pitää edullisena. Housuissa on erinomainen istuvuus, ja niitä on saatavana useissa kauniissa väreissä ja malleissa.

    Olitpa sitten menossa viikon pituiselle vaellukselle vuoristoon, viemässä perheesi kalastusretkelle tai lähdössä maastopyöräilemään, voit luottaa siihen tosiseikkaan, että IS NOT ENOUGH -merkin housut ovat luotettava seuralaisesi vuosiksi eteenpäin!

    Tutustu Is Not Enough -housuihin 

    Katso muita Is Not Enough tuotteita

    Ei valittuja suodattimia
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite