/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Järvinen

    Järvinen on erittäin merkittävä suksimerkki maastohiihdon historiassa. Puusuksien aikakaudella Järvinen kulki kehityksen kärjessä keveytensä ja hyvän hiihdettävyytensä ansiosta. Järvinen valmisti ensimmäisten joukossa sälesuksia eli kokosi rungon osista. Sen seurauksena Järviset eivät menneet kieroon kuten yhdestä puusta tehdyt sukset. Myös muovisuksikaudella Juha Mieto, Helena Takalo, Kari Härkönen ja kumppanit menestyivät Järvisillä todella hyvin.

    Järvisen uuden malliston suksilla, sauvoilla ja monoilla on hyvä hiihtää, sillä tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa koko kansan talviurheiluun sopiviksi. Monipuolinen mallisto sopii sekä hiihdon aktiiviharrastajille että satunnaisille kuntoilijoille. Järvisen tuotteita on helppo käyttää, ja ne ovat hintatasoltaan kohtuullisia.

    Suksissa käytetään NNN/Rottefella-sidettä, ja monoissa niiden kanssa yhteensopivaa sidejärjestelmää. Kiteellä valmistettavien Optigrip-pitopohjasuksien pinnoite on kotimainen keksintö. Järvisen mallistossa on käytössä kehittynein, ns. kolmannen sukupolven Optigrip-pinnoite, jonka ansiosta suksien sisäänajo vie vain muutaman sata metriä aiemman, jopa 10 kilometrin matkan sijaan. Optigrip-pinnoite parantaa suksien luistoa erityisesti kylmissä, yli 10 pakkasasteen olosuhteissa, ja ainoa suksille tarvittava huoltotoimenpide on likaantuneen pohjan puhdistaminen.

    Lue lisää

    Suodatin
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite