Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Joutsen

    Joutsen on suomalainen perheyritys, jonka tarina alkaa jo vuodesta 1936, kun yrityksen perustaja Marius Pedersen katsoi vaimonsa Saiman pesevän höyheniä saunassa. Toiminta kasvoi nopeasti harrastuksesta yritykseksi ja työllisti koko perheen. Osaaminen, laatu ja erinomainen asiakaspalvelu ovat olleet Joutsenen kantavat periaatteet alusta lähtien, eikä yritys ole tinkinyt arvoistaan.

    Nykypäivänä Joutsen valmistaa laadukasta jälkeä tukeutuen laadukkaisiin raaka-aineisiin, henkilökunnan korkeaan ammattitaitoon, moderniin teknologiaan sekä eettisiin toimintaperiaatteisiin. Joutsen hankkii käyttämänsä höyhenet pääasiassa espanjalaisilta ja ranskalaisilta lihatiloilta, joilta höyhenet tulevat lihatuotannon sivutuotteena. Joutsen vierailee henkilökohtaisesti tiloilla, joilta heidän materiaalinsa tulevat, jotta on täysi varmuus eläinten hyvistä elinolosuhteista. Joutsen ostaa kankaat tunnetuilta tekstiilialan toimijoilta, ja valmistaa tuotteensa pääasiassa Suomen ja Viron tehtaillaan. Alihankintana tehtävissä töissä yrityksen henkilökunta käy tarkastamassa alihankkijan tilat sekä työolosuhteet ennen sopimusten tekoa.

    Joutsen suorittaa untuvalle kaksinkertaisen pölynpoiston ja pesun, sekä puhtausviimeistelyn 125 ºC asteessa, joka varmistaa jokaisen Joutsen© tuotteen puhtauden ja pölyttömyyden. Joutsen sai vuonna 2005 ensimmäisenä untuvapeitteiden ja -tyynyjen valmistajana Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen, joka kertoo tuotteiden sopivan myös allergikoille.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite