Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Norrøna

    Norrønan tehtävä on mahdollistaa kaikkien pääsy sinne tiettyyn, erityiseen paikkaan ikuisella leikkikentällämme - luonnossa. Norrønalla uskotaan suuren osan kaipaamistamme tuntemuksista löytyvän luonnossa koetuista elämyksistä. Sitä varten he luovat äärimmäisen toimivia tuotteita viemään sinut yhä pidemmälle.

    Norrøna sai alkunsa 1929, kun norjalainen ulkoilmaihminen Jørgen Jørgensen alkoi valmistaa kestäviä vaatteita ja varusteita, jotka kestäisivät Norjan rajussa luonnossa. Alun yksinkertaiset innovaatiot, kuten nahkaremmit, puuvilla-canvaksesta tehdyt reput ja puuvillaiset vaatteet sanelivat Norrønan tulevaisuuden suunnan: pyrkiä parhaaseen mahdolliseen tekniseen kehitykseen ja luoda erinomaisesti suoriutuvia ulkoilutuotteita.

    Neljä sukupolvea myöhemmin, Norrøna on edelleen perheomisteinen yritys, jonka intohimona säilyy luonto ja halu valmistaa parasta laatua jatkuvasti monipuolistuvan ja suosiotaan kasvattavan vuoristossa ulkoilun ja urheilun vaatimuksiin. Tuotteiden istuvuus, materiaalit, käytännöllisyys ja viimeistely ovat ehdottoman ensiluokkaisia. Norrøna valmisti ensimmäisen vuoristo-olosuhteisiin suunnitellun tunneliteltan (1972) ja oli ensimmäinen Gore-Texiä käyttävä yritys Euroopassa (1977).


    Mikäli kiipeilet, vaellat, laskettelet tai pyöräilet, Norrønalla on taatusti sopiva tuote juuri sinun tarpeeseesi.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite