Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Olukai

    Onko Aloha vain Havaijilla olemassa oleva tila? Ei, vaan Aloha on elämässäsi olevien hyvien asioiden ja tiedon jakamista, ja se voi tapahtua missä tahansa. OluKai saa myös sinut elämään Alohaa. OluKai on Havaijilla syntynyt kenkämerkki, joka uskoo kaikkien voivan elää Alohaa missä tahansa. Aloha on havaijin kielen sana, joka tarkoittaa kiintymystä, rauhaa, myötätuntoa ja armoa, joskin sana on vakiintunut englannin kieleen toimimaan tervehdyksenä.

    OluKai näyttää myötätuntoa vuonna 2014 perustamallaan hyväntekeväisyysorganisaatiolla, Ama OluKailla, joka edistää Havaijin kulttuurin säilymistä ja kehitystä, saarten ja niitä ympäröivän meren hyvinvointia, sekä Aloha -hengen leviämistä.

    OluKain kengät yhdistävät kestävyyttä veden äärellä touhuaville, merellistä elämäntapaa ja brandin, jolla on vahvat juuret tyylissä, mukavuudessa ja työn laadussa. OluKain pohjalliset ovat loistavasti suunniteltu tukemaan kantapäätä ja jalkaholvia sekä antamaan varpaiden levitä vapaasti kävellessä. Synteettiset materiaalit ovat nopeasti kuivuvia ja kestävät elämää veden äärellä, kumi on kierrätettyä ja nahka tulee ISO 14001-sertifioiduilta toimittajilta. Yksityiskohtaiset, mukavat ja laadukkaat OluKain kengät saavat sinutkin elämään Alohaa.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite