/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Osprey Talon & Tempest

    Ikonisten reppujen uusi tuleminen

    Rohkaistu tuntemattomasta. Tutki tallaamatonta polkua. Voita vastoinkäymiset. Johda laumaa. Nouse uudelle tasolle. Tee se uudelleen, ja uudelleen, ja uudelleen.

    Ospreyn 2021 uutuusmallit ovat Suomessa saatavilla vain Partioaitasta. Talon- ja Tempest-mallien päivitetyissä versioissa on käytetty kierrätettyä materiaalia. Tuttuun tapaan reput ja rinkat ovat kevyitä ja monikäyttöisiä. Niiden ominaisuuksia on myös paranneltu uudistetun selkäpaneelin avulla. 

    Jo viidennen kerran uudistuneet Talon- ja Tempest-sarjan reput soveltuvat vauhdikkaasta pyöräilystä ja vaativaan retkeilyyn. Niiden ominaisuuksia ovat testanneet ja kehittäneet huippu-urheilijat sekä seikkailijat ympäri maailman. Erityisen repuista tekee niiden keveys ja ilmanvaihto-ominaisuudet yhdistettynä äärimmäiseen kantomukavuuteen. Tempest-repuissa on Ospreyn omakehittämä Women's Fit -istuvuus, joka tarjoaa täydellisen tuen ja mukavuuden juuri naiskäyttäjilleen.
    SYYSKUUN KLUBITARJOUS: Osprey Talon & Tempest -reput -15 %.
    Kirjaudu sisään tilillesi ja lisää tuote ostoskoriin. Näet alennetun hinnan kassalla. Tarjous voimassa 1.-30.9.2021.
    Osprey sai alkunsa Kaliforniassa vuonna 1974 yhdestä ainoasta ompelukoneesta, jonka käyttäjällä oli innovatiivisia ideoita ja kova halu valmistaa korkealaatuisia reppuja. 

    Rajalliset resurssit ja aikataulu pakottavat rikkomaan rajoja ja kehittämään jotain ainutlaatuista.

    Alkuvuoden 2021 suunnitelmat eivät ehkä ole olleet toiveiden ja odotusten mukaisia, mutta toivoa on. Optimismille voi antaa tilaa, kun alkaa varovaisesti suunnitella ja kuvitella tulevia seikkailuja.

    Pandemia on opettanut, että ulos pääseminen on tärkeämpää kuin koskaan henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Eläminen ja vapaa-ajan toiminta on priorisoitu uudelleen, ja on selvää, että ulkoilu on enemmissä määrin paras mahdollinen vapaa-ajan aktiviteetti. 

    Ainoastaan tarttumalla hetkeen voi löytää kaiken mihin kykenee.
    Innovaatio ei pääty koskaan. Edistyksellisyys on heltymätöntä. Osprey Talon- ja Tempest-sarjan kehitys on kestänyt kymmenen vuotta ja viisi ikonista iteraatiota, jotka ovat kiivenneet vuoria, kahlannut jokia ja selviytyneet myrskyistä.

    Ospreyn uusi Talon- ja Tempest-sarja kulkee jälleen kevyestä päiväretkestä haastavaan vuoristoon. Menneiden vuosien kokemus ja asiantuntemus sulautuu yhteen tulevaisuuden tekniikan ja huippu suorituskyvyn kanssa.

    Talon- ja Tempest-sarjan ovat testanneet ja hyväksyneet Ospreyn brändilähettiläät kuten suosittu seikkailija Aldo Kane, olympipyöräilijä Victoria Pendleton ja maailmanennätysvuorikiipeilijä Nimsdai Purja. 

    Ominaisuudet:
    • Säädettävä AirScape™ selkäpaneeli
    • 100% kierrätetty Bluesign-merkitty Regan Robic nylonkangas
    • 100% PFC-vapaa ja vegaaninen
    • Ruiskuvalettu HDPE-kehys

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite