Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Rab

    Skotlantilaisen vuorikiipeilijän Rab Carringtonin perustama Rab valmistaa vaatteita ja varusteita keskittyen kiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn. Tinkimätön tekninen osaaminen yhdistyy kestävään materiaalien käyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa huippulaadukkaat, täysin kierrätysmateriaaleista valmistetut kuoritakit ja kestävät RDS-sertifioidut tai kierrätetyt untuvatuotteet.

    Rabin tarina alkoi vuonna 1981 pienen rivitalon ullakolla Sheffieldissä. Siellä Rab Carrington teki ensimmäisen nimeään kantavan makuupussin. Rabin vuosien kokemus vuorikiipeilijänä näkyy hänen suunnittelussaan. Kysyntä kasvoi pian: sekä ystävät että kasvava paikallinen kiipeily-yhteisö osoittivat suurta kiinnostusta hänen makuupussejaan kohtaan. Nykyään Rab-tiimi löytää edelleen inspiraatiota vuorten kesyttämättömästä hengestä - kiipeilystä ja huipulla solmituista ystävyyssuhteista. Rab haluaa välittää tämän eteenpäin jatkuvalla tehtävällään: herättää vuorikiipeilijä kaikissa ihmisissä ja varustaa heidät nousua varten tuotteilla, jotka on valmistettu mahdollisimman kestävästi.

    Pääkonttori

    Pääkonttori sijaitsee Iso-Britanniassa, Alfreton/Derbyshiressä. Rabin tuotteita valmistetaan Vietnamissa, Kiinassa, Bangladeshissa, Kambodžassa, Filippiineillä, Indonesiassa, Isossa-Britanniassa ja Myanmarissa

    Miten Rab hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Rab on Fair Wear Foundationin jäsen. Tämä on itsenäinen organisaatio, joka toimii yhteistyössä valmistajien ja tekstiiliteollisuuden kanssa parantaakseen työoloja tekstiilitehtailla. Yrityksellä on myös toimipiste Kiinassa, josta seurataan tuotanto-olosuhteita ja tehdään laadunvalvontaa.

    Mistä Rabissa käytetty untuva on peräisin?

    Rabin käyttämät untuvat ovat joko RDS-sertifioituja tai kierrätettyjä. Kierrätysuntuvien pohjana ovat loppukuluttajilta poistetut tyynyt, peitot ja muut untuvatuotteet. Untuvat kerätään, lajitellaan, steriloidaan, puhdistetaan ja käsitellään Nikwax vettä hylkivällä aineella yhteistyössä italialaisen Minardi Piumen kanssa. Sitten ne jaetaan eri laatuluokkiin. Uusissa Rab-tuotteissa käytetään vain korkealaatuista untuvaa.

    Rab ja kestävä kehitys

    Rab, Equip Outdoor Technologiesin tuotemerkki, on ollut hiilineutraali yritys vuodesta 2020 lähtien. Brändin tavoitteena on saavuttaa Net Zero vuoteen 2030 mennessä. Tätä varten Rab toimii tieteellisesti johdettujen vähennystavoitteiden (Science Based Target Methodology) perusteella. Kaikki Equipin toteuttamat ja suunnittelemat toimenpiteet päästöjen vähentämiseksi ja kestävämmän tuotannon saavuttamiseksi löytyvät yhtiön julkisesti saatavilla olevasta vastuullisuusraportista.

    Lue lisää
    Suodatin
    41 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite