Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    SIGG

    SIGG on sveitsiläinen yritys, joka on valmistanut juomapulloja jo vuodesta 1908. SIGG:n juomapullot valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa.

    SIGG:n tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto kertakäyttöisille muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä. Tiesitkö, että jo kaksi SIGG-pulloa on osa pysyvää näyttelyä New Yorkin modernin taiteen museossa (MoMa)? SIGG on ollut aktiivisesti mukana myös muotiviikoilla ja saanut vakiintuneen aseman designin ja ekologisuuden yhdistäjänä.

    SIGG-alumiinijuomapullot

    Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja luonnonmukaisen joustavan sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG-pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä uniikki sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Näin juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

    Tutustu SIGG-valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite