Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Timberland

    Timberland on kenkä- ja vaatebrändi, jonka tuotteet ovat jo legendan maineessa eri puolilla maailmaa. Laajalti tunnettu brändi valmistaa kenkiä joita on miellyttävä käyttää aamusta iltaan, töistä vapaa-aikaan ja sateesta auringon paisteeseen.

    Tuotemerkki lanseerattiin vuonna 1973 New Hampshiressä ja saman vuoden aikana merkiltä tuli myyntiin ensimmäiset tuotetakuun sisältävät vedenpitävät nahkaiset kengät, joista syntyi yksi merkin ikonituotteista: 6” Boot. Keltainen versio tunnetaan nimellä The Yellow Boot.

    TIMBERLAND ON NUOREKAS NELIKYMPPINEN

    Yli 40-vuotiaan Timberlandin ensiluokkaiset ja ekologiset materiaalit tukevat brändin kestävän kehityksen arvoja ja tekevät tuotteista tinkimättömän tyylikkäitä. Erilaiset nahkalaadut tulevat maailman johtavilta nahkatehtailta. Tuotteiden valmistuksessa osa prosesseista tehdään edelleen käsin. Kengät on suunniteltu laadukkaasti kestämään eri vuodenaikojen vaatimuksia, kovaa käyttöä sekä näyttämään hyvältä myös kaupunkioloissa. Niinpä ne täyttävät vaativankin kengän ostajan vaatimukset, koskivat ne sitten ulkonäköä tai kestävyyttä. Timberland on edelleen, 40 vuoden jälkeenkin, voimissaan ja voit olla varma, että sen valmistamat kengät vievät sinut seikkailuun aina kun astut ovesta ulos.

    Made for the Modern Trail. Best then. Better now. 

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite