Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Victorinox

    Perinteet ja innovaatiot nähdään helposti keskenään ristiriidassa. Victorinoxilla innovaatiot taas ovat aina olleet osa yrityksen perinnettä. Ensimmäisen Sveitsin armeijan linkkuveitsen valmistuksesta asti innovaatiot ja sveitsiläisyys ovat olleet tärkeä osa Victorinoxia.

    Vuonna 1884 Karl Elsener avasi veitsipajansa Ibach-Schwyziin. Siihen aikaan Sveitsi oli vielä yksi Euroopan köyhimmistä maista. Varhaisina vuosinaan Karl Elsener taisteli alueensa köyhyyttä vastaan luomalla työpaikkoja ja kannustamalla ihmisiä jäämään maahan. Victorinoxin veitsien valmistusmaa on ja tulee aina olemaan Sveitsi.

    Alkuperäinen sveitsiläinen

    Victorinox on edelleen perheyritys, vaikka se onkin Euroopan alueen suurin veitsivalmistaja. Suuri osa yrityksen osakkeista on Elsenerin perheen omistuksessa ja loput kuuluvat Victorinoxin voittoa tavoittelemattomalle järjestölle ja voitot jaetaan hyväntekeväisyyteen.

    Victorinoxin ympäristöarvojen mukaisesti takuut hoidetaan aina ensisijaisesi korjaamalla ja huoltamalla, ei korvaamalla uudella tuotteella. Victorinoxilla on tuotteen elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Käytössä kuluneet työkalut saadaan huollettua vain varaosien hinnalla maahantuojalla Suomessa tai tarpeen mukaan Victorinoxin tehtaalla Sveitsissä.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite