Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Warmpeace

    Warmpeace on Prahassa vuonna 1986 perustettu ulkoiluvaatteisiin ja makuupusseihin erikoistunut yritys. Se sai alkunsa, kun pieni ulkoilusta innostunut ryhmä alkoi valmistaa untuvavaatteita ja -varusteita omaan ja ystäväpiirinsä käyttöön. Pian pieni ja innovatiivinen yritys nousi suuremman kuluttajakunnan tietoisuuteen ja tuli tunnetuksi etenkin tuotteidensa tinkimättömastä laadukkuudesta ja tosiasiallisesta käytettävyydestä.

    Sittemmin Warmpeace on kasvanut pienestä kivijalkayrityksestä kansainväliseksi, laadukkaita mutta kohtuullisesti hinnoiteltuja ulkoiluvaatteita sekä makuupusseja tarjoavaksi yritykseksi. Warmpeace-tuotteita myydäänkin Manner-Euroopan ohella meillä Skandinaviassa sekä Aasiassa.

    Warmpeace - laatua, pitkäikäisyyttä ja korjattavuutta

    Warmpeacen tuotteet ovatkin laadukkaita, pitkäikäisiä ja mikä tärkeintä: täysin korjattavia. Tuotteissa käytettyjen kestävien kankaiden, korkealaatuisen untuvan ja Warmpeacen kehittyneen tuotantojärjestelmän ansiosta tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä. Näin tuotetta ei tarvitse heittää pois ja ostaa sen tilalle uutta, mikäli se rikkoutuu. Pitkäikäisyys onkin erittäin tärkeä ominaisuus ympäristöystävällisyyden näkökulmasta.

    Meillä Warmpeace on kattavasti edustettuna ja se muodostaa tuntuvan osan esimerkiksi untuvamakuupussien valikoimastamme. Tutustu tuotteisiin alla sekä myymälöissämme!

    Lue lisää
    Suodatin
    57 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite