Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tunneliteltat

    Tunneliteltoissa on kohtuullisen hyvät tilat suhteessa painoon, minkä vuoksi ne ovat suosittuja vaellusta harrastavien keskuudessa. Tunneliteltat, toisin kuin kupoliteltat, eivät eivät ole itsestään seisovia, vaan ne pitää kiinnittää naruilla maahan. Tunneliteltta on suhteellisen tuulenkestävä, jos se on pystytetty tuulen suuntaisesti.

    Kovassa tuulessa, varsinkin sivuttaisessa, lisäkiilat ja -kiinnityspisteet ovat tarpeen. 

    Tunneliteltoissa on yleensä eteinen eli absidi toisessa päässä. Absidia voidaan käyttää esimerkiksi varusteiden säilytykseen ja pukeutumistilana. Telttoihin on saatavilla lisävarusteina erilaisia mukavuutta lisääviä osia kuten lisäpohjia. 

    Tunneliteltta pähkinänkuoressa:

    • Usein kupolitelttaa suuremmat eteistilat eli absidit 
    • Täytyy pingottaa naruilla kiinni maahan
    • Kaaret kiinnitetään yleensä ulkotelttaan - mahdollistaa sisäteltan kiinnittämisen ulkotelttaan sateelta suojassa
    • Hyvä valinta esimerkiksi talvivaellukselle ja silloin, kun halutaan suuri eteistila

    Partioaitan tunnelitelttavalikoima on erittäin laadukas ja kattava. Pääosin valikoima koostuu kahden huippuvalmistajan, Hillebergin ja Fjällrävenin teltoista. Muutama telttamalli on myös Marmotilta ja Friluftsilta. Hillebergiä ja Fjällrävenia vertaillaan usein keskenään ja laadultaan ja toimivuudeltaan ne ovatkin täysin tasaväkisiä. Omat mieltymykset ratkaisevat kumpaan merkkiin valinta kääntyy, mutta molemmat valmistavat erinomaisia telttoja, jotka toimivat äärimmäisissäkin olosuhteissa.

    Fjällrävenin teltoista voidaan nostaa esille Abisko Lite 1, joka sai ERÄ-lehden testissä 2016 täydet viisi tähteä. Hillebergin malleista Enan voitti Retki-lehden testin sooloteltoissa 2017. Hilleberg Kaitum 3 oli testivoittaja Retki-lehden kolmen hengen vaellusteltoissa 2016.

    Tervetuloa myymälään tutustumaan tunnelitelttavalikoimaamme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean teltan valinnassa. Jos tiedät jo, mitä haluat ja tarvitset, saat teltan nopeasti verkkokauppamme kautta.

    Lue lisää
    Suodatin
    64 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite