Showing 45 of 235

Varusteet

 1. Garmin

  ETREX 30X GPS WESTERN EUROPE
  219,00 €
  Maksu erissä alkaen 12,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  eTrex-sarjan huippumalli. Erona eTrex 20 -malliin barometrinen korkeusmittari sekä elektroninen kompassi. Esiladattu Länsi-Euroopan Garmin TopoActive kartta, jossa korkeustiedot on varjostettu.

 2. Garmin

  ETREX 20X GPS WESTERN EUROPE
  179,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Etrex-sarjan malli, joka mahdollistaa karttojen käytön ja reitityksen (reititys vaatii reitittävän karttan). Esiladattu Länsi-Euroopan TopoActive kartta.

 3. Garmin

  ETREX 10
  99,90 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  eTrex-sarjan perusmalli sisältää olennaisimmat gps-toiminnot edullisessa paketissa. Reittipisteiden (autiotuvat, auton parkkipaikat, geokätköt) tallentaminen ja niihin suunnistaminen on helppoa!

 4. Garmin

  GPSMAP 64S
  309,00 €
  Maksu erissä alkaen 15,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävä ja erittäin monipuolinen laite, jossa yhdistyvät GPS, GLONASS, langaton yhteys sekä helposti auringonpaisteessakin luettava 2,6 tuuman värinäyttö.

 5. Garmin

  OREGON 700
  449,00 €
  Maksu erissä alkaen 20,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Erittäin herkkä GPS- ja GLONASS-kaksoissatelliittivastaanotto takaa haastavissakin ympäristöissä paremman suorituskyvyn kuin pelkkä GPS. Sisäänrakennettu Wi-Fi.

 6. Garmin

  MONTANA 610
  579,00 €
  Maksu erissä alkaen 24,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kaksisuuntainen 4" värikosketusnäyttö, jota voi käyttää myös käsineet kädessä. Käyttäjä tietää aina, mihin on menossa, koska laite näyttää reittijäljen karttapohjalla. Laitteen mukana tulee yhden vuoden BirdsEye Satellite Imagery -tilaus.

 7. Garmin

  INREACH EXPLORER+
  549,00 €
  Maksu erissä alkaen 23,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kädessä pidettävä satelliittiviestintälaite ja GPS-navigaattori, jossa täysi maailmanlaajuinen Iridium-satelliittikattavuus.

 8. Garmin

  GPSMAP 64ST
  329,00 €
  Maksu erissä alkaen 16,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävä ja erittäin monipuolinen laite, jossa yhdistyvät GPS, GLONASS, langaton yhteys sekä helposti auringonpaisteessakin luettava 2,6 tuuman värinäyttö!

 9. Garmin

  OREGON 600
  399,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Uusi kestävä ja vesitiivis GPS Oregon -sarja – enemmän ominaisuuksia, enemmän tehoa ja kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava kosketusnäyttö Garmin-laitteessa.

 10. Garmin

  MONTANA 680
  629,00 €
  Maksu erissä alkaen 26,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kaksisuuntainen 4" värikosketusnäyttö, jota voi käyttää myös käsineet kädessä, 8 megapikselin digikamera ja yhden vuoden BirdsEye Satellite Imagery -tilaus.

 11. Garmin

  GPSMAP 64
  319,00 €
  Maksu erissä alkaen 16,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävä käsinavigaattori, joka auttaa sinua pitämään suunnan.

 12. Garmin

  MONTANA 600
  499,00 €
  Maksu erissä alkaen 21,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Suuri ja kestävä GPS-ulkoilulaite 4-tuumaisella kaksisuuntaisella sekä käsinekäyttöön sopivalla kosketusnäyttöllä.

 13. Garmin

  DAKOTA 10
  289,00 €
  Maksu erissä alkaen 15,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kämmenen kokoisessa navigaattorissa kosketusnäyttönavigointi, erittäin herkkä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste yhdistyvät edulliseksi ja tehokkaaksi paketiksi.

 14. Brunton

  GET BACK
  89,00 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävää tekoa oleva digitaalinen kompassi, mihin voi asettaa 3 reittipistettä näyttäen suunnan takaisin lähtöpisteeseen.

GPS-laitteet ovat yleistyneet viime vuosina huimaa vauhtia ja jonkinlainen GPS-navigaattori löytyy yhä useammin myös aikaansa seuraavan retkeilijän repusta. Retkeilyyn ja kaikenlaiseen muuhun ulkoiluun ja ulkona liikkumiseen tarkoitettuja GPS-laitteita on olemassa useita eri malleja käyttäjän tarpeista ja vähän kukkarostakin riippuen.

Parhaimmissa laitteissa on valtava määrä ominaisuuksia. Garmin Montana 610- mallissa on mm. suuri 4 tuuman kosketusnäyttö, jota on helppo lukea esim. auringonpaisteessa. Hieman edullisimmissa malleissa kuten Garmin GPSMAP 64st:ssa, ei ole kosketusnäyttöä, mutta muut ominaisuudet eivät juuri jätä toivomisen varaa. Garmin eTrex 30X GPS Western Europe on oiva esimerkki GPS-laitteesta, joka on helppokäyttöinen, kestävä ja luotettava, mutta silti hankintahinnaltaan edullinen GPS-navigaattori monipuoliseen retkeily- ja geokätköilykäyttöön. Siinä on mm. barometrinen korkeusmittari ja valokuvanavigointi ja se sopii mainiosti esim. paperittomaan geokätköilyyn.

Kunnollisen GPS-laitteen tulisi kestää ja sietää pölyä, likaa, kosteutta ja vettä. Sen tulisi olla myös ergonomisesti miellyttävä ja hyvin käteen sopiva. Pintamateriaalin tulisi olla hyvin kolhuja kestävä sekä sellainen, että laitteesta saa pitävän otteen, joka ei luista kosteammassakaan ympäristössä. Näytön tulisi olla riittävän suuri ja laadultaan niin hyvä, että ruudulta näkee myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Pitkä akun keston on myös toivottava ominaisuus seuduilla, joilla akun lataaminen ei helposti onnistu.

Käytät mitä kriteerejä tahansa GPS-laitetta ostaessasi, Partioaitan valikoimasta löytyy ratkaisu useimpiin käyttötarkoituksiin. Panostamme laatuun ja luotettavuuteen, jotta retkesi olisi mahdollisimman onnistunut.