Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten kumisaappaat

    Jos etsit laadukkaita miesten kumisaappaita, löydät ne helposti Partioaitasta. Meiltä saat muodikkaat kumisaappaat kaupunkikävelylle, vaellukseen sopivat huippumallit sekä talvikäyttöön tarkoitetut talvikumisaappaat.

    Muodikkaat miesten vapaa-ajan kumisaappaat on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat näyttää hyvältä sateisina päivinä ja vain etsivät käytännöllisiä kumisaappaita tähän tarkoitukseen. Monet kasuaalit kumisaappaat ovat unisex-malleja, jotka sopivat mainiosti niin miehille kuin naisillekin. Näiden kumisaapasmallien pohjan rakenne on melko joustava, profiili tarjoaa tukea päällystetyille poluille ja asfaltille.

    Miesten retkeily- ja vaelluskumisaappaat tunnistat huomattavasti vahvemman ja korkeamman pohjarakenteensa perusteella. Rakenteen avulla kumisaappaista saadaan riittävän jäykkä ja jämäkkä vaativampiin maastoihin. Kumisaappaan pohjan profiili on myös voimakkaasti kuvioitu. Sen ansiosta kenkien pito on parempi päällystämättömillä ja mutaisilla poluilla.  

    Miesten talvikumisaappaita on saatavana sekä vapaa-ajankäyttöön että patikointiin ja retkeilyyn. Talvisiin oloihin tehty kumisaapas on valmistettu erikoiskumista, joka kestää taivutusta ja eristää kylmää vastaan paremmin. Pohjan rakenne estää kylmän nousemisen alhaalta. Talvikumisaappaissa voi olla kiinteä karvavuori tai irrallinen huopavuori.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite