Materiaaliopas | Reseptit | Pakkauslistat | Tuotteen valinta | Tuotteen käyttö | Tuotteen hoito ja huolto | Termit ja teknologia

MatkaopasMatkaoppaat

Matkailu avartaa, etenkin jos matkalla pysyy terveenä ja turvassa. Pienillä asioilla voi matkanteosta tehdä mukavamman ja matkaan valmistautumisesta helpomman.

Lue vinkkejä matkailuun

MateriaaliopasMateriaaliopas

Kymmenien ja satojen eri materiaalien viidakossa voi olla vaikea arvioida, mistä mikin materiaali on valmistettu tai miksi jokin materiaali valmistetaan tietyllä tavalla. Materiaalioppaamme selvittää tätä asiaa.

Lue lisää materiaalioppaastamme

Retkeilijän reseptitRetkeilijän reseptit

Ulkona ruoka maistuu paremmalle! Etenkin kesällä kannattaa käyttää lämpimät kelit hyväksi! Kokosimme makeat nuotioherkut ja ravitsevat suolaiset yhdelle sivulle helposti luettavaksi. Tee arjesta juhlaa! Vie läheisesi nuotion ääreen herkuttelemaan.

Lue reseptit

PakkauslistatPakkauslistat

Mitä ottaa mukaan päivän retkelle? Mitä kaikkea pitää muistaa viikon vaellukselle tai talviretkelle? Pakkauslistat-sivullamme saat vastaukset näihin ja moniin muihin pakkaamiseen liittyvään kysymykseen.

Katso pakkauslistat

Tuotteen valintaTuotteen valinta

Tuotteita, usein melko kalliita, ostaessa kannattaa pysähtyä miettimään omaa tarvetta ja tuotteen käyttöympäristöä. Kuinka usein käytät tuotetta ja minkälaisissa olosuhteissa? Mihin asioihin tuotteessa pitää kiinnittää huomiota, jotta voisin tehdä onnistuneen ostoksen?  

Lue lisää tuotteiden valinnasta

Tuotteen käyttöTuotteen käyttö

Usein tuotteita voi käyttää monella eri tavalla ja moneen eri tarkoitukseen. Joitakin hyväksi havaittuja ja aidoissa oloissa testattuja käyttötapoja on kuitenkin olemassa ja ne kannattaa pitää mielessä viimeistään siinä vaiheessa, kun tuotetta on ottamassa käyttöön.

Lue lisää tuotteiden käytöstä

Tuotteiden hoito ja huoltoTuotteen hoito ja huolto

Hoida ja huolla tuotteitasi oikein ja nautit niistä pidempään. Jotkut tuotteet vaativat enemmän ja useammin huoltoa kuin toiset. Neuvomme oikeat tavat sekä oikeat aineet ja välineet tuotteidesi hoitoon.

Lue lisää tuotteiden hoidosta ja huolto

Termit ja teknologiaTermit ja teknologia

Useissa tuotteissa käytetään materiaaleja, joiden lyhenne tai edes nimi ei kerro juurikaan mitään. Monilla valmistajilla on myös oma terminologiansa itse kehitetyille tuotteille ja materiaaleille. Sivuiltamme löydät nyt selitykset yleisimpiin käytössä oleviin termeihin.

Lue lisää termeistä ja teknologiasta