Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Outlet Vaellushousut

        Hyvät vaellushousut tai ulkohousut ovat tärkeä vaatekappale niille, jotka rakastavat vaellusta ja ulkoilua, joten kannattaa valita vaellushousut huolellisesti. Valitsemme valikoimaamme vaellushousuja, jotka todella toimivat. Niiden pitää olla niin kestäviä, että ne kestävät käytössä useita vuosia ja niissä tulee olla toiminallisia ominaisuuksia. Lisäksi niiden tulisi olla niin hyvän näköisiä, että pidät niitä mielelläsi ylläsi niin usein kuin sinulla on tilaisuus. Partioaitan outletista löydät vaellushousut edulliseen hintaan sekä naisille, miehille että lapsille.

        Outlet-vaellushousut & outdoor-housut Fjällräveniltä

        Mitä ominaisuuksia kaipaat retkeilyhousuilta? Jos vaellat usein Suomen tuntureilla, Fjällrävenillä on uskomattoman laaja valikoima vaellushousuja, jotka ovat käytössä hyväksi todettuja. Suosituimpien joukossa on Fjällräven Keb Trousers, joka on klassinen vaellushousu, jossa joustavat stretch-osat tarjoavat liikkumisvapautta, ja sopii käytettäväksi sekä keväällä, kesällä että syksyllä. Fjällrävenin ulkoiluhousujen joukossa on myös vuorattuja vaellushousuja kylmempiin lämpötiloihin ja talviretkeilyyn sekä hyvin hengittävästä materiaalista valmistettuja vaellushousuja, jotka ovat mukavat päällä kesällä ja lämpimässä ilmastossa.

        Outlet-vaellushousut Partioaitassa

        Me Partioaitassa olemme ylpeitä siitä, että meillä on näin laaja ja kattava valikoima retkeilyhousuja. Silloin tällöin alennamme jonkin värin tai mallin hintaa ja se päätyy outletiin. Vaellushousuistamme löydät muun muassa: Mallit, joissa on zip-off-vetoketju eli housut, jotka voidaan helposti muuttaa shortsiksi. Tunnettuja laatumerkkejä, kuten Fjällräven, Haglöfs-ulkoiluhousut, Tierra, The North Face, Patagonia. Lukuisia värejä, kuten punainen, sininen, vihreä, musta, harmaa, beige ja paljon muuta.

        Nyt kun olet löytänyt retkeilyhousujen outletin, haluamme antaa sinulle joitakin vinkkejä:

        Valmistaudu seuraavaan seikkailuun ja löydä uusi pari retkeilykenkiä outlet-kengistämme ja t-paidan retkeilyyn outlet-paidoistamme!
        Pidätkö kiipeilystä tai muusta toiminnasta, jossa liikkumisvapaus on kaikkein tärkeintä? Tutustu softshell-housujen outletiin, jossa on pehmeitä ja kestäviä housuja, jotka sopivat täydellisesti aktiiviseen ulkoiluun.
        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite