Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Outlet Takit & Liivit

    Partioaitan outletista löydät laadukkaita vaatteita edulliseen outlet-hintaan. Tervetuloa tekemään löytöjä niin takeista kuin liiveistä naisille, miehille ja lapsille. Täältä löydät sadetakit, untuvatakit, untuvaliivit, talvitakit, kuoritakit ja paljon muuta.
    Outlet-takit ja -liivit tunnetuilta tuotemerkeiltä.

    Suomessa lämpötilat ja sääolosuhteet vaihtelevat paljon vuoden aikana riippumatta siitä, asutko pohjoisessa vai etelässä. Jotta pysyt kuivana ja lämpimänä, tarvitset vaatekaappiisi useita takkeja kattamaan koko vuoden tarpeet. Ilman sadetakkia retkeily on haastavaa, mutta vedenpitävä kuoritakki on monipuolinen takki, jota voi käyttää muulloinkin kuin sateella. Laadukas takki tai liivi kestää pitkään käytössä, joten kannattaa valita viisaasti ja panostaa laatuun. Outletistamme löydät todellisia kultajyviä kuten Fjällräven-takit, Tierra-takit ja The North Face -takit.

    Outlet-takit ja -liivit ulkoiluun

    Jokainen, joka rakastaa ulkoilua ympäri vuoden, tietää, kuinka tärkeää oikein pukeutuminen on, jotta ulkoilu on nautinnollisempaa. Monet meistä odottavat syksyä, kun voi pukea päälle lämpimän untuvatakin, joka lämmittää, mutta on höyhenenkevyt. Paksun takin ansiosta voit olla ulkona, vaikka olisi kuinka jäätävän kylmää, kun taas ohuempi takki on täydellinen välikerros. Liivillä on monia hyviä etuja. Liivit antavat käsivarsille enemmän liikkumisvapautta kuin takki, ja usein liiveissä on lisätaskuja. Liiviä arvostavat erityisesti kaikki, jotka haluavat pitää vaikkapa metsästykseen tai kalastukseen liittyviä harrastustarvikkeita helposti saatavilla. Neulottu villapaita tai flanellipaita liivin alla antaa tarvittaessa lisälämpöä.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite