Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Suojautuminen punkeilta ja hyönteisiltä

    Royal Robbinsin ja Craghoppersin hyönteissuojatuissa vaatteissa on hyönteismyrkkykäsittely, joka vähentää hyönteisten pistosten ja puremien määrää siten, että hyttyset ja puutiaiset eivät viihdy vaatteella, vaan jouduttuaan kosketukseen kankaan kanssa loittonevat. Käsittely tehdään materiaaliin ennen sen kutomista kankaaksi ja se kestää kankaassa vaatekappaleen oletetun elinkaaren ajan. Käsittelyn vaikuttavana ainesosana on permetriini, joka voi lisätä ihon herkistymisriskiä. Täydennä suojautuminen hyttysverkolla ja hyönteiskarkotteella.

    Punkkeja vastaan paras suoja on pitkät lahkeet ja pitkät hihat.

    Puutiaiset elelevät mielellään kosteassa ja lämpimässä, esim. heinikossa ja aluskasvillisuudessa rantojen lähellä. Punkeilta suojautumisessa oleellista ovat pitkät lahkeet ja hihat. Vaaleilla ja tasavärisillä vaatteilla punkit on helpompi havaita ennen kuin ne ovat ehtineet etsiytyä paljaalle iholle ja kiinnittyä. Hyönteiskarkotteiden teho lienee vähäinen, punkkikarkotteiden hieman parempi, mutta ne eivät sovi pikkulapsille. Iltaisin on hyvä tehdä punkkitarkastus, jotta kiinnittynyt punkki saadaan irrotettu mahdollisimman nopeasti. Lue punkkioppaasta lisää kuinka suojautua, ja mitä tehdä, jos punkki pääsee puremaan.

    Fjällräven G-1000 suojaa hyönteisten pistoilta

    Hyväksi havaittu, ulkoiluvaatteiden klassikko, G-1000 on Fjällrävenin oma, kulutusta kestävä ja mukautuva materiaali, jonka ansiosta olet valmiina kaikenlaisiin seikkailuihin kaikkina vuodenaikoina. Tiheäkuteinen kangas on tuulta ja vettä hylkivä ja erittäin kestävä, mutta samalla se on myös hyvin hengittävä ja nopeasti kuivuva. Sateelta ja tuulelta suojaamisen lisäksi G-1000 Original suojaa myös auringon haitallisilta säteiltä sekä hyönteisten puremilta ja pistoksilta. G-1000-kankaassa ei ole hyönteismyrkkykäsittelyä, joten se ei karkota hyönteisiä, mutta suojaa esimerkiksi hyttysen pistoilta.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite