Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Partioaitta aukeaa uudistuneena Jyväskylään

        25.4.2017

        Ensi vuonna 90 vuotta täyttävä Partioaitta avaa torstaina 27.4. klo 9.00 ovensa uudistettuna Sokos-keskuksessa innostunein mielin. Myymälä saa muun muassa oman Fjällräven Brand Cornerin, jonka myötä Fjällräven -valikoima laajenee huomattavasti ja myymälä saa näin kaikki uutuudet ensimmäisenä. Partioaitan liiketila kaksinkertaistuu vanhaan nähden. Muutto Yliopistonkadulta uusiin tiloihin on odotettu.

        - Haluamme palvella asiakkaita paremmin ja innostaa lähtemään ulos luontoon. Uusien tilojen myötä pystymme tarjoamaan enemmän valikoimaa niin asiaan vihkiytyneelle luonnossa liikkujalle ja retkeilijälle, kuin aloittelijallekin tai ihan vaan niille, jotka haluavat Suomen ilmastossa pysyä kuivana ja lämpimänä tai kesällä viileänä ja vähemmän hikisenä. Tekniset vaatteet soveltuvat ihan kaikille, ei pelkästään niille, jotka tekevät pitkiä vaelluksia”, myymäläpäällikkö Petri Ihanus kertoo.

        - ”On hienoa nähdä, miten Jyväskylän kaupunki on ollut hyvässä talouskasvussa ja toivottavasti jatkaakin kasvu-urallaan. Jyväskylä on meille hyvä paikka olla. Olemme erittäin iloisia näistä uusista tiloista, jonka myötä pystymme tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillemme täällä Jyväskylän alueella”, sanoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

        Partioaitan 365 Klubi on täyttänyt vastikään vuoden ja sillä on jo lähes 40 000 jäsentä. Klubi haluaa innostaa ihmisiä luontoon, antaa käytännön vinkkejä ja opettaa miten siellä toimitaan. Klubin kautta Partioaitta tarjoaa monipuolisia etuja, järjestää retkiä, klubi-iltoja ja muita tapahtumia jäsenilleen.

        - ”Nyt kun tilammekin täällä Jyväskylässä ovat isommat, tulemme panostamaan vieläkin enemmän klubin toimintaan. Olemme saaneet hyvää palautetta tapahtumistamme täällä. Ja meillähän on todella hienot ulkoilumaastot ihan lähellä, joten päiväretkiä tulemme varmasti lisäämään. Meille saa mielellään myös antaa ideoita ja ehdotuksia! Ja 365 Klubiin liittyminenhän on ilmaista”, Ihanus vinkkaa.

        Partioaitta panostaa valikoimissaan paitsi laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan, joista löytyy tuotteita jokaiseen ulkoilutarkoitukseen, myös ekologisiin valintoihin. Yrityksen tavoitteena on olla vastuullisin urheiluliike Suomessa.

        - ”Olemme tehneet jo vuosikausia töitä ympäristöystävällisyyden eteen monella tapaa. Valikoimiimme pyrimme etsimään aina mahdollisimman vastuullisia brändejä, ja kaikista parhaat tuotteet merkkaamme "Vihreä valinta" -merkillä. Tiedostamme hyvin sen, että ilman luontoa meitäkään ei ole, ja siksi vaalimme sitä kaikin mahdollisin keinoin. Muun muassa 365 klubin jäsenten ostoista kertyy 1% Ympäristöbonusta, jonka lahjoitamme aina valittuihin kohteisiin. Viime vuonna sitä kertyi kokonaiset 62 324,49 €! Odotamme innoissamme, paljonko sitä tänä vuonna kertyy. Tämän vuoden Ympäristöbonus lahjoitetaan Pidä Saaristo Siistinä ry. :lle, Kiilopään kunnossapitoon ja Suomen Ladulle, joka vie lapset luontoon seikkailemaan”, Nina Ehrnrooth kertoo.

        Myymälä aukeaa 27.4. kello 9.00. Avajaispäivänä myymälä tarjoilee mm. luomukahvia ja avajaistarjouksia. Paikalla on myös myymäläpäällikkö Petri Ihanus ja toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth mahdollisia haastatteluja varten.

        Lisätietoa Partioaitasta

        Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Kuudestatoista myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Panostamme asiantuntijuuteen palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Partioaitta aloitti toimintansa vuonna 1928 Helsingissä, kun Yrjönkadun myymälä avattiin. Myymälä sijaitsee edelleen samalla paikalla. Yli 80 vuoden ajan Partioaitan omistivat partiolaiset. Vuodesta 2011 omistajana on ollut Fenix Outdoor AB, joka omistaa Naturkompaniet-kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Vuodesta 2014 alkaen omistajana on Frilufts Retail Europe AB, josta omistaa 60 % Fenix Outdoor International AG. Partioaitta – Ulkona. Perillä.

        Yhteydenotot

        Nina Ehrnrooth
        Toimitusjohtaja
        puh. 020 77 60 602
        nina.ehrnrooth@partioaitta.fi

        Petri Ihanus
        Myymäläpäällikkö, Jyväskylä
        Puh. 020 77 60 733

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite