Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • LUHKKA NO. 3 1

    Fjällräven LUHKKA NO. 3 Naiset

    Tuotenumero: F89931
    Hinta sis. alv
    729,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    DARK OLIVE
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.

    Fjällräven Luhkka No. 3 - on polvipituinen, käännettävä viitta, jonka esikuvana on yksi saamelaiskulttuurin perinnevaatteista. Tämän Numbers-mallin päällikangas on kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta valmistettua G-1000 Eco -materiaalia. Vuori maineikkaan Abraham Moon -kutomon Shetlannin villaa. Tyylikäs ulkovaate syksyyn ja kevääseen, jota voidaan käyttää kuoritakin päällä lisälämmikkeenä kylminä talvipäivinä. Luhkka No. 3:ssa on kiinteä, säädettävä huppu ja vetoketjullinen, puolipituinen etuhalkio. G-1000-puolella on iso kengurutasku, jossa sisätasku matkapuhelimelle ja aukoissa vetoketjut. Myös villapuolella on tilava kengurutasku, jossa on helppo lämmitellä käsiä. Painonapit ranteissa pitävät viitan paikallaan liikuttaessa. Vetoketjujen vetimet ja yksityiskohdat luonnollisenväristä nahkaa. G-1000-kangas on tuulenpitävä ja vettähylkivä ja se voidaan vahata Greenland-vahalla säänkestävyyden parantamiseksi, mikä omalta osaltaan pidentää tämän jo valmiiksi erittäin kestävän vaatteen käyttöikää. Myös villapuoli on vettähylkivä, kulutusta kestävä ja joustava, ja sen eristysominaisuudet ovat erinomaiset. Kankaat ja yksityiskohdat on valittu niin, että ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman pienet – esimerkiksi suurin osa nahkakoristeista on tehty ylijäämäpaloista – ja jotta kuluneita osia on helppo vaihtaa vuosien käytön jälkeen.

    Luhkka No. 3 kuuluu Fjällrävenin Numbers-mallistoon. Paino S-koko.
    Partioaitan vihreämpi valinta
    Vihreämpi valinta -symboli auttaa sinua löytämään valikoimamme ekologisimmat vaatteet, kengät ja varusteet. Vihreämpi valinta -symbolin saa, jos tuote täyttää useita tuotteen ekologisuuteen ja eettisyyteen liittyviä kriteereitä.
    Jos tuote on esimerkiksi:
    • Korjattavissa tai kierrätettävissä
    • valmistettu kierrätetystä materiaalista
    • valmistettu luonnonmateriaalista
    • valmistettu Euroopassa
    Jos tuotannossa on huomioitu esimerkiksi:
    • läpinäkyvyys ja jäljitettävyys
    • sosiaalinen vastuu ja reilut työehdot
    • vastuullisempi kemikaalien käyttö
    Vihreämpi valinta -tuotteet arvioidaan tarkkaan määriteltyjen kriteereiden mukaan, joissa huomioidaan tuotteiden ekologisuus ja eettisyys. Kriteereitä päivitetään säännöllisesti, sillä ympäristöasioissa on aina mahdollista tehdä vieläkin enemmän. Lue lisätietoja Vihreämpi valinta -kriteereistä. Toivomme, että symboli auttaa sinua valinnoissasi.
    Lue lisää
    Tekniset tiedot
    Koko
    M
    Paino
    1065.00 g
    Materiaali
    G-1000® Eco: 65 % polyesteri, 35 % puuvilla / 100 % villa
    Sukupuoli
    Naiset
    Vihreämpi Valinta
    Kyllä
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite