Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Alushanskat

    Tuntuuko sinusta, että tavalliset hanskat tai neulotut lapaset eivät ole aivan riitä pitämään käsiä lämpimänä, kun pakkanen paukkuu? Tutustu silloin alushanskojen valikoimaan, josta löytyy näppärät alushanskat lapasten tai hanskojen ylimääräiseksi vuorikerrokseksi.

    Naisten alushanskat ulkoiluun

    Kerrospukeutuminen on tuttu käsite ulkoiluvaatteiden puolelta, ja sama periaate pätee myös käsiin ja jalkoihin. Useammat vaate- tai käsinekerrokset pitävät sinut lämpimänä sitomalla ilmaa. Silloin voit myös ottaa päällimmäisen kerroksen pois altistamatta paljasta ihoa kylmälle. Osta sopivan kokoiset, tarpeeksi väljät käsineet, sillä liian pieniin hanskoihin ei jää tilaa lämmittävälle ilmalle. Lue lisää yleisiä vinkkejä kerrospukeutumiseen oppaastamme.

    Alushanskojen lisälämpöä tuovan kerroksen avulla pidät kätesi lämpiminä pitkään, jopa paukkupakkasessa. Ne suojaavat mukavasti kylmältä myös silloin, kun sinun on riisuttava paksut käsineet esimerkiksi kengännauhojen sitomista tai luistinten pukemista varten.

    Naisten alushanskat merinovillasta ja silkistä

    Silkki ja merinovilla lämmittävät mukavasti ja sopivat erinomaisesti pehmeiden ja mukavien aluskäsineiden valmistukseen. Merinovilla on hengittävää ja pitää kädet juuri oikean lämpöisinä, ja se lämmittää myös märkänä tai kosteana. Tiesitkö, että villa on itsepuhdistuvaa ja luonnostaan antibakteerista? Tuuleta vain villaiset sisäkäsineesi, niin ne tuntuvat jälleen raikkailta. Tarvittaessa on tietysti mahdollista myös pestä villaiset alushanskat noudattaen niiden pesuohjeita. Ohuet, silkkiset alushanskat tuovat lisälämpöä vaikkapa nahkaisiin sormikkaisiin. Meiltä löydät sekä ohuita alushanskoja, jotka mahtuvat lapasiin tai sormikkaisiin, että paksuja sisähanskoja, jotka lämmittävät kovassakin pakkasessa.

    Naisten tekniset alushanskat

    Lasketellessa tai talvivaelluksilla paksu, lämmin alushanska pitää kädet lämpiminä kelistä riippumatta. Rukkasten vaihdettavat irtovuorit voi myös tarvittaessa vaihtaa kostuneiden tilalle kesken retken. Hestran valikoimasta löytyy sisähanskoja niin rukkasiin kuin sormikkaisiin. Hanskojen käyttöikää pysyy myös jatkamaan hankkimalla niihin uudet sisäkäsineet tarvittaessa.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite