Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten lapaset

    Talvipukeutumiseen olennaisena osana kuuluu huolehtia sormien lämpimänä pysymisestä. Naisten lapaset viimeistelevät tyylikkään talvisen asukokonaisuuden ja saat pidettyä sormesi mukavan lämpiminä koko päivän. Tutustu Partioaitan lapasvalikoimaan ja valitse uudet suosikkilapasesi.

    Monipuolinen valikoima naisten lapasia

    Naisten lapasista löytyy monipuolinen valikoima villalapasia ja fleecelapasia. Perinteiseen harmaaseen lapaseen ei tarvitse tyytyä, sillä värivalikoimasta löydät omaan tyyliisi sopivat naisten lapaset. Tyylisi mukaan voit valita muhkeat lapaset tai ohuemmat lapaset syksyn ja alkutalven viileisiin aamuihin ja iltoihin. Valikoimastamme löytyy myös kynsikkäitä, jos tarvitset sorminäppäryyttä vaativia askareita. Käsineissä on myös hyvä huomioida kerrospukeutumisen perusteet ja kylmillä keleillä kannattaa lapasten alle pukea ohuet naisten sormikkaat tai kynsikkäät. Voit myös valita naisten kosketusnäyttöhanskat, jolloin puhelimen käyttö onnistuu sormet lämpiminä. Sormet palelevat helposti talvella, joten on tärkeää suojata ne viimalta ja kylmältä, jotta voit nauttia niin työmatkoilla, pulkkamäessä kuin talviretkillä lämpimin sormin.

    Villalapaset naisille

    Yleensä lapaset on valmistettu villasta. Villa on erinomainen materiaali talvella myös naisten lapasissa. Villa eristää ja lämmittää kosteanakin ja on mukavan tuntuinen kädessä. Lapaset ovat perinteiset suomalaiset hanskat talvikeleille ja villalapset eivät ole suotta ollut käytössä pohjoisilla alueilla vuosisatoja. Naisten villalapaset ovat täydelliset hanskat syksyn ja alkutalven viileille keleille, sillä ne hengittävät erinomaisesti ja kädet eivät hikoile. Ihanan pehmeitä villasta valmistettuja lapasia naisille on valittavissa useissa pirteissä ja perinteisissä väreissä.

    Naisten villalapaset:

    • Villalapset hengittävät hyvin eivätkä kädet hikoa
    • Tuunaa asukokonaisuuttasi vaihtamalla lapaset
    • Villalapset myös heijastavilla pinnoilla

    Kirjaillut lapaset naisille

    Osa haluaa kirjaillut ja värikkäät lapaset ja osa haluaa yksiväriset harmaat lapaset. Valinta on täysin sinun. Voit myös itse tuunata lapaset ja tehdä niistä oman näköiset. Kirjaile villalapaset esimerkiksi paksulla villalangalla haluamallasi kuviolla tai tekstillä. Itse kirjaillut villalapaset ovat myös hyvä lahjaidea!

    Heijastavat naisten lapaset

    Syksyn pimeillä keleillä on tärkeää näkyä liikenteessä. Voit valita tyylikkäät ja lämpimät naisten heijastinhanskat.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite