Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        OUTLET -RIEHA PE 26.-SU 28.4. »

        Naisten pitkät untuvatakit

        Ihanan lämmin, naisten pitkä untuvatakki kietoo sinut lämpimään syleilyynsä talven kylminä päivinä. Untuva on lämpimin eristevaihtoehto ja pitkissä untuvatakeissa lämpö ulottuu aina polviin asti. Untuva on loistava materiaali takin eristeeksi. Se lämmittää paljon kevyestä painostaan ​​huolimatta ja hengittää niin, että lämpö on miellyttävää.

        Pitkä naisten talvitakki on paitsi miellyttävän lämmin, myös ajattoman tyylikäs ja siksi myös koko ajan suositumpi naisten takkimalli. Pitkät takkimallit ovat viime vuosina nousseet myös muotikatalogien sivuille, vaikka mistään lyhytaikaisesta muotitrendistä ei voidakaan puhua. Laadukas ja huolellisesti viimeistelty pitkä naisten untuvatakki, jonka ostat tänään, on yhtä ajankohtainen myös viiden vuoden kuluttua. Jos haluat varmasti pysyä lämpimänä myös talven kirpeimmillä pakkasilla, pitkä untuvatakki on siihen varmin valinta. Jos haluat muhkean paksun ja lämpimän talvitakin, tutustu naisten puffer-takkeihin. Kun muistat vielä oikeanlaisen kerrospukeutumisen, mikään keli ei ole liian ankara ulos lähtemiseen.

        Pitkä untuvatakki naisille

        Minkälainen on hyvä naisten pitkä untuvatakki? Ennen kaikkea sen on oltava ylellisen lämmin ja mielellään tuulenpitävä, jolloin talven kylmä viima pysyy loitolla. Vedenpitävyydestä saa lisäpisteitä, tosin samalla se nostaa myös heti takin hintaa. Untuvatakkien hinnat ovat lähtökohtaisesti melko korkeita, joten niiltä on lupa odottaa kestävyyttä ja tinkimätöntä viimeistelyä. Viimeisenä, vaan useinkaan ei vähäisimpänä, pitkä untuvatakki saa olla myös tyylikäs ja jopa muodikas. Kun nämä kriteerit täyttyvät, ollaan jo niin lähellä täydellistä kuin mahdollista. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan untuvatakkeja lähimpään Partioaitan myymälään!

        Naisten pitkät untuvatakit tunnetuilta merkeiltä

        Fjällrävenillä on vuosikymmenten kokemus vaelluksista ja tutkimusmatkoista rankoissa talviolosuhteissa, ja ovat asiantuntijoita untuvatakkien suunnittelussa ja valmistuksessa kylmiin Pohjolan talviin. Uudelleenherätetty klassikkomalli Expedition on viime vuosina ollut erittäin suosittu takkimalli ja syystä. Expedition-sarjasta löytyy paljon eri vaihtoehtoja pitkistä ja paksuista untuvatakeista aina naisten kevytuntuvatakkeihin asti. Suomalaiselta Joutsenelta löytyy tyylikkäitä pitkiä untuvatakkeja etenkin kaupunkikäyttöön. Patagonian mallistossa on teknisiä untuvatakkeja, joilla voi tyylikkäästi liikkua niin retkillä kuin työmatkoilla. Canada Goosen talvitakit ovat tulleet monelle tutuksi. Canada Goose -takkien vahva kangas pitää tuulen loitolla ja ylellinen untuvatäyte pitää sinun lämpimänä kovimmillakin pakkasilla.

        Naisten pitkät untuvatakit:

        • Lämmittää jopa polviin asti
        • Useita hyvin suunniteltuja taskuja, esimerkiksi käsienlämmitystaskut
        • Tuulenpitävä kangas, ja usein myös vedenpitävä
        • Useita värejä niin neutraaleista sävyistä kirkkaisiin väreihin
        • Takkeja suosituilta merkeiltä kuten Fjällräven, Joutsen, Patagonia, Canada Goose
        • Untuva erittäin lämmin, mutta myös hyvin hengittävä

        Untuvatakin pesu

        Pitkän untuvatakin pesu onnistuu helposti kotonakin, kunhan pesukone on vain tarpeeksi tilava. Käytä aina untuvavaatteiden pesussa untuvashamppoota, jolloin untuvan hyvät ominaisuudet eivät heikkene pesussa. Huolellinen kuivaus on tärkeää, jotta untuva ei paakkuunnu ja siten heikennä lämmittävyyttä.

        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite