Gochujang-pyttipannua tuskin tunnistaisi pyttipannuksi, ellei nimessä niin lukisi. Tulisen makea, aasialaishenkinen tofu-pyttipannu maistuu ja lämmittää kylmemmälläkin säällä, eikä valmistukseen kulu kuin hetki. Tämä ruoka saattaa päätyä vaikka kotona valmistettavien vakioruokien listalle – sen verran koukuttavan herkullista ja helppoa tämä on.
Resepti 2 hengelle
Valmistus
Pilko sipuli lohkoiksi. Leikkaa kaali siivuiksi. Paloittele tofu kuutioiksi. Hienonna kevätsipulinvarret. Paista pannulla sipulia rypsiöljyssä, kunnes sipuli alkaa pehmentyä. Lisää perunat pannulle. Jatka paistamista, kunnes peruna kypsyy. Lisää tofupalat, kaali, kevätsipuli, seesaminsiemenet, gochujang-tahna, soijakastike ja sokeri pannulle. Paista muutama minuutti lastalla pyöritellen, kunnes kastike on sekoittunut ja kaikki on kypsynyt.
Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild
Suosituimmat tuotemerkit