/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Gochujang-pyttipannu

        Gochujang-pyttipannua tuskin tunnistaisi pyttipannuksi, ellei nimessä niin lukisi. Tulisen makea, aasialaishenkinen tofu-pyttipannu maistuu ja lämmittää kylmemmälläkin säällä, eikä valmistukseen kulu kuin hetki. Tämä ruoka saattaa päätyä vaikka kotona valmistettavien vakioruokien listalle – sen verran koukuttavan herkullista ja helppoa tämä on.

        Resepti 2 hengelle

        • 500 g pakastelohkoperunoita
        • 1 iso sipuli
        • 300 g maustamatonta tofua
        • n. 100 g pala punakaalia
        • rypsiöljyä paistamiseen
        • 2 kevätsipulinvartta
        • 0,5 dl seesaminsiemeniä
        • 1,5 rkl gochujang-tahnaa
        • 2 rkl soijakastiketta
        • 2 rkl sokeria

        Valmistus

        Pilko sipuli lohkoiksi. Leikkaa kaali siivuiksi. Paloittele tofu kuutioiksi. Hienonna kevätsipulinvarret. Paista pannulla sipulia rypsiöljyssä, kunnes sipuli alkaa pehmentyä. Lisää perunat pannulle. Jatka paistamista, kunnes peruna kypsyy. Lisää tofupalat, kaali, kevätsipuli, seesaminsiemenet, gochujang-tahna, soijakastike ja sokeri pannulle. Paista muutama minuutti lastalla pyöritellen, kunnes kastike on sekoittunut ja kaikki on kypsynyt.

        Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite