Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Hummuspasta varsiparsakaalilla

        Päiväretken kohokohta on simppeli, mutta sitäkin herkullisempi hummuspasta. Hummuksen voi valmistaa itse alusta alkaen, mutta helppoutta arvostava retkeilijä oikaisee valmiilla hummuksella.

        Pasta 4:lle

        • 500 g tagliatelle-pastaa (syöjästä riippuen 2-3 tagliatelle-rullaa per syöjä)
        • 1 rasia (275 g) hummusta
        • 150 g varsiparsakaalia
        • 2 valkosipulinkynttä
        • 1 sitruuna
        • ripaus suolaa, mustapippuria ja chilihiutaleita

        Aloita keittämällä pasta suolatussa vedessä al denteksi. Ota pastavettä talteen noin 2 dl ja kaada loput pois. Lisää sekaan hummus, hienonnettu valkosipuli ja pieneksi pilkotut varsiparsakaalit pastan joukkoon sekä pastan keitinvettä sen verran, että hummus notkistuu ja muodostaa pastalle kastikkeen. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä chilihiutaleilla ja sekoita koko komeus.

        Vinkki! Jos mukana on pannu, voit paistaa hienonnettua valkosipulia ja pilkottuja varsiparsakaaleja tilkassa öljyä ennen pastaan lisäämistä.


        Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite