/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Kalaton keitto

        Höyryävä kulho kalatonta keittoa maistuu lohduttavan lämmittävältä talvipakkasella. Talviretkillä ei tarvitse ainakaan huolehtia tuotteiden säilyvyydestä, ja pystyy hyvin hyödyntämään valmiita vihannespakasteita. Kaupan pakasteen valmiit sipulikuutiot, perunakuutiot ja sokeriherneet tekevät kalattoman keitosta valmistuksesta vaivattomampaa, kun pakkassäällä saa vältettyä enimmän pilkkomisen.

        Resepti 4 hengelle

        • 100 g pakastesipulikuutioita
        • n. 600 g perunoita/pakasteperunakuutioita
        • 1 palsternakka
        • 1,2 litraa vettä
        • 1 kasvisliemikuutio
        • kourallinen tilliä
        • 150 g sokeriherneitä
        • 2,5 dl kaurakermaa
        • 500-600 g kylmäsavutofua
        • 1 tl suolaa
        • mustapippuria

        Valmistus

        Pese perunat jo kotona, jos käytät kokonaisia perunoita.

        Kuullota sipulisilppua rypsiöljyssä kattilassa. Paloittele perunat ja palsternakka kuutioiksi ja lisää kattilaan. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Jätä porisemaan ja keitä, kunnes peruna on kypsää. Perunan kypsyessä paloittele tofu kuutioiksi. Jos haluat, voit paistaa tofukuutiot erikseen pannulla saadakseksi rapeaa pintaa, tai yksinkertaistaakseen voit lisätä tofukuutiot kattilaan mukaan loppuvaiheilla. Kun peruna on kypsää, lisää tilli, sokeriherneet, kaurakerma ja tofu, jos paistoit sen erillisellä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

        Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite