Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Kantarelli-pekoni-tuorejuustorieskarullat

        Ystävien kanssa nautittu elegantti illallinen pienessä metsästysmajassa tai ruokailu joen rannalla – pelkkä ajatuskin gourmet-retkestä erämaassa saa helposti suut kostumaan. Alla herkullinen resepti neljälle hengelle.

        4 kpl itse tehtyä tai kaupasta ostettua ohutta leipää/rieskaa.
        Jos leivot leivät itse, alla resepti n. 10 rieskalle, valmistus paistinpannulla.

        Leipien valmistusaineet:

        • 5 dl vehnäjauhoja
        • 4 rkl maitojauhetta 
        • 2 dl vettä
        • 1,5 rkl oliiviöljyä
        • Suolaa

        Leipien valmistus:

        1. Sekoita kaikki aineet kulhossa kunnes taikina on sileää
        2. Kaulitse taikinasta niin ohuita leipiä kuin mahdollista sillä aikaa kun paistinpannu kuumenee
        3. Paista leivät kullanruskeiksi molemmin puolin
        4. Pidä leivät yhdessä jotta ne pysyvät pehmeinä 

        Tuorejuusto-pekonitäytteen valmistusaineet:

        • 1 pkt tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
        • ½ pkt paloiteltua ja paistettua pekonia
        • Kantarelleja oman maun ja saatavuuden mukaan 
        • Voita
        • Pippuria

        Valmistus:

        1. Sekoita juusto ja pekoni, lisää pippuri
        2. Kun leivät ovat valmiit, kuullota kantarellit pannulla
        3. Levitä juusto-pekonilevite leipien päälle, lisää kantarellit
        4. Kääri leivät rullalle
        5. Syö ja nauti!
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite