Yksi helpoimmista tavoista valmistaa maukasta ruokaa nuotiolla on folionyytit. Pilkotut juurekset ja vihannekset kypsyvät folion sisällä sillä aikaa kun sinulle jää aikaa nauttia luonnosta. Kokeile myös herkullista haudutettua leipäjuustoa!
Pilko kaikki kasvikset. Mitä pienemmiksi pilkot, sitä nopeammin ne valmistuvat. Sekoita folion päällä pilkotut vihannekset, mausteet ja tuorejuusto keskenään. Sulje folio tiiviisti. Foliota kannattaa laittaa myös toinen kerros varmuuden vuoksi. Asettele folionyytti hiillokselle tai nuotioon, mutta varo ettei se joudu liian kuumaan. Kypsyminen vie n. 20 minuuttia. Foliovihannekset toimii erityisen hyvin loimulohen kanssa.
Kermassa ja kanelissa haudutettu leipäjuusto on mitä parhain jälkiruoka. Se syntyy helposti. Tarvitset: