Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Loimukala

        • Tuore kala (mahdollisimman rasvainen)
        • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
        • puhdas lankku
        • pieniä puutikkuja

        Tee nuotio. Tee sen jälkeen loimutusalusta: tasainen sileä lankku tai pöllin puolisko, johon mahtuu kalan filee(t). Vuole valmiiksi 5-6cm puutappeja, joissa toinen pää on terävä. Katso kiinnityskohdat valmiiksi kalan koon ja muodon mukaan, ja poraa puukon kärjellä lankkuun reiät tapeille. Etsi sopivat pöllit lankun taakse siten, että se pysyy sopivassa vinossa pystyasennossa. Perkaa ja fileoi kala, jätä nahka kiinni. Ei haittaa, jos jää ruotoja. Tee nahkaan reiät puukolla niihin kohtiin, joihin kiinnitystapit tulevat. Kiinnitä fileepala(t) lankkuun puutikuilla. Aseta lankku kaloineen sellaiselle etäisyydelle nuotiosta, että kättä voi pitää samassa kohtaa 10 sekuntia. Kala on kypsä kun ruodot tai evät irtoavat helposti.

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite