Mustikkapiirakka muurikkapannulla

  • 40 minuuttia

Ainesosat:

  • Pyöreä piirakkapohja (makea)
  • Mustikoita 200-300 g
  • Vaniljakastiketta

Valmistus:

  1. Painele esisulatettu piirakkapohja muurikkapannuun. Varmista, että muurikkapannussa on hyvä rasvapinta, ettei piirakka pala pannuun kiinni. Voit halutessasi lisätä rasvaa pannuun ennen painelua.
  2. Lisää mustikoita oman maun mukaan taikinan päälle ja levitä tasaisesti.
  3. Vuoraa muurikkapannu foliolla ja siirrä muurikkapannu hiilloksen päälle. Varmista, että hiillosta on tasaisesti ja pyri asettamaan pannu mahdollisimman tasapuolisesti hiillokseen.
  4. Muista käännellä ja vaihtaa pannun asentoa sekä tarkistaa varovasti folion alta miltä piirakka näyttää, jotta piirakka ei pääse tummumaan liikaa.
  5. Piirakka on valmis, riippuen hiilloksesta ja sen määrästä, noin 25-35 minuutin kuluttua, kun taikina on kauttaaltaan kypsä.
  6. Nauti piirakka lämpimänä vaniljakastikkeen kanssa!
Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Partioaitta (@partioaitta) jakama julkaisu

Mukaan Mustikkapiirakan paistoon 
vieritä ylös
Uutiskirjeen tilaaminen

Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
Uutiskirjeen tilaaminen

Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite