/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Nachopelti nuotiolla

        Viikonlopun herkkuruoka luonnossa - nachopannu!

        n. 15 minuuttia

        Ainesosat:

        • Nachoja
        • Salsaa
        • Juustoraaste
        • Nacho Cheese -dippi
        • Delikaura -kauraproteiini

        Päälle:

        • Creme fraiche
        • Tuore korianteri
        • Lime

        Valmistus:

        1. Aseta muurikkapannulle sekaisin nachoja, salsaa, nacho cheese -dippiä, delikauraa ja näiden päälle juustoraastetta.
        2. Taittele folio pannun päälle ja aseta pannu hiillokseen.
        3. Nachopannu valmistuu nopeasti, sillä mitään ei varsinaisesti paisteta, vaan tarkoitus on saada seos lämpimäksi ja nachot rapeiksi. Ole tarkkana, ettet pidä pannua liian pitkään hiilloksella. 
        4. Lämpimän nachopannun päälle voi laittaa esimerkiksi creme fraichea, tuoretta korianteria ja limen siivuja.
        5. Nautiskele yksin tai porukassa!
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite