Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Nopea appelsiinijuustokakku

        Jotakin, mitä me ulkoilmaihmiset ansaitsemme myös retkellä, on maukas jälkiruoka. Voisitkin valmistaa sitä juuri tänään! Tämä lasissa tai kupissa tarjoiltava appelsiinijuustokakku on helppo valmistaa. Appelsiini-juustoseosta ja keksejä voi täydentää sitruunavoilla, koska se vain on niin herkullista!

        Valmistusaineet:

        • 2 dl kuohukermaa
        • 200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
        • 4 appelsiinia
        • 2-3 rkl vaniljasokeria
        • 12 Digestive-keksiä
        • 1 purkki sitruunavoita, noin 350 g
        • (Mintunlehtiä koristeeksi)

        Valmistus:

        1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto.
        2. Jätä sivuun yksi appelsiini koristelua varten, hienonna loput appelsiinit.
        3. Kaada pois ylimääräinen neste appelsiineista.
        4. Sekoita hienonnetut appelsiinit tuorejuustoseokseen.
        5. Makeuta vaniljasokerilla.
        6. Asettele appelsiini-tuorejuustoseos, murskatut keksit ja sitruunavoi kerroksittain lasiin tai kuppiin.
        7. Koristele annos appelsiinilla ja mintunlehdillä.
        8. Syö ja nauti!
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite