Jotakin, mitä me ulkoilmaihmiset ansaitsemme myös retkellä, on maukas jälkiruoka. Voisitkin valmistaa sitä juuri tänään! Tämä lasissa tai kupissa tarjoiltava appelsiinijuustokakku on helppo valmistaa. Appelsiini-juustoseosta ja keksejä voi täydentää sitruunavoilla, koska se vain on niin herkullista!
Valmistusaineet:
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
- 4 appelsiinia
- 2-3 rkl vaniljasokeria
- 12 Digestive-keksiä
- 1 purkki sitruunavoita, noin 350 g
- (Mintunlehtiä koristeeksi)
Valmistus:
- Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto.
- Jätä sivuun yksi appelsiini koristelua varten, hienonna loput appelsiinit.
- Kaada pois ylimääräinen neste appelsiineista.
- Sekoita hienonnetut appelsiinit tuorejuustoseokseen.
- Makeuta vaniljasokerilla.
- Asettele appelsiini-tuorejuustoseos, murskatut keksit ja sitruunavoi kerroksittain lasiin tai kuppiin.
- Koristele annos appelsiinilla ja mintunlehdillä.
- Syö ja nauti!