/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Paistettua purjoa suolapaahdetulla parsalla, parmesaanilla ja rusketetulla voilla ja hasselpähkinöillä
        2 henkilöä

        Ainekset

        • 1 iso purjo
        • 8-10 vihreää parsaa
        • 30 g voita
        • 1 rkl hasselpähkinöitä
        • Pieni pala parmesaania
        • Suolaa ja mustapippuria
        • Oliiviöljyä paistamiseen

        Valmistus

        1. Laita purjo suoraan hiillokseen ja jätä se sinne, kunnes se tuntuu pehmeältä, noin 20 minuuttia. Älä huoli, pintaa saa palaa!
        2. Leikkaa parsan pohjasta n. 3-4 cm, leikkaa loput suuriksi paloiksi.
        3. Paista parsat oliiviöljyssä kuumalla paistinpannulla tulen päällä. Mausta pienellä suolalla.
        4. Ruskista voi pienessä kattilassa tai pannulla, laita joukkoon karkeasti silputut hasselpähkinät.
        5. Leikkaa purjo pituussuunnassa, poimi pehmeäksi paistettu sisus ja leikkaa se pienemmiksi paloiksi.
        6. Laita parsa ja purjo lautaselle tai puulle. Kaada päälle hieman ruskeaa voita ja raasta lopuksi parmesaania.

        Resepti: Henrik Orre | Valokuva: Martin Stenmark
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite