Ihanan mausteista ja täyttävää! Näiden quesadillojen kokkailu onnistuu ahkioreissun viimeisenäkin päivänä, kunhan muistaa ottaa ainekset sulamaan nuotion viereen tai tuvan lämpöön. Folionyyteissä perunat kypsyvät kuin itsestään. Viimeistään maistaessa ymmärrät, miten täydellinen yhdistelmä peruna, mausteinen vegemakkara, juusto ja rapea tortillalettu onkaan.
Resepti 2 hengelle
Valmistus
Pilko perunat pieneksi. Täytä neljä folionyyttiä perunoilla, pakastesipulilla ja valkosipulilla. Lorauta nyyttiin öljyä ja mausta tacomausteella. Paista ritilällä nuotion yllä. Paista makkarat myös ritilällä nuotiolla. Kun perunat ja makkarat ovat kypsiä, siirrä ne syrjään. Paista tortillalettu muurikalla tai pannulla tilkassa öljyä. Ripottele letun päälle vegejuustoa. Kun juusto on sulanut, täytä lettu perunoilla, pienemmäksi pilkotulla makkaralla, kaurafraichella, salsalla, pepperonilla ja viimeistele limellä. Toista, kunnes kaikki letut on paistettu.
Vinkki: Kääri perunat tuplafolion sisään, jotta ne eivät pala niin herkästi. Jos suuntaat päiväretkelle, voit pilkkoa perunat ja valkosipulit etukäteen rasiaan, jotta kokkailu sujuu ripeämmin.
Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild