Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        OUTLET -RIEHA PE 26.-SU 28.4. »

        Pizzaa nuotiolla

        Esimerkiksi suuret tölkit ovat erinomaisia pizzauuneja. Tällaiset tyhjät purkit saat yleensä lähimmästä ravintolasta tai koulun keittiöstä. Kannesta tulee täydellinen paistoalusta, ja kaikki pizzan ainesosat voidaan pakata purkkiin matkalla metsään. Pizza on mielenkiintoinen vaihtoehto retkiruoaksi. Jos et halua leipoa omaa pizzataikinaasi, voit ottaa valmiita pizzapohjia mukaasi. Pakkaa pizzapohjat voipaperiin tai leivinpaperiin. Retkellä lisää pizzaan halutut täytteet juuri ennen kypsentämistä. Syö ja nauti.

        Sytytä tuli ja anna nuotion palaa, kunnes se hehkuu. Levitä hiillosta ja aseta ”pizzauunit” hiilloksen päälle. Leipomista voidaan tehostaa rakentamalla heijastin, jolla liekkien lämpö johdetaan tölkkeihin.

        Käytä lämmönkestäviä käsineitä ja varmista, että pyörität levyjä uunissa säännöllisin väliajoin, jotta pizza kypsyy tasaisesti. Kypsennysaika on 10–20 minuuttia, mutta kuten aina ulkona valmistettaessa, on tärkeää ymmärtää, että kypsennysaika voi muuttua vallitsevien sääolosuhteiden mukaan.

        Resepti: Naturens Hemligheter | Valokuva: Martin Stenmark

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite