Makea suklaabanaani

  • 1 banaani syöjää kohti
  • n. 10 palaa suklaata
  • nuotio tai hiillos
  • lusikka ja puukko

Tee banaanin kuoren kylkeen puukolla viilto. Täytä viilto suklaapaloilla ja aseta banaani nuotion lämpöön tai hiillokselle. Herkku on valmista, kun suklaa on sulanut
ja banaanin kuori muuttunut ruskeaksi. Lusikoi banaanin sisältö suuhusi.

Huom. Paras tulos syntyy miedolla lämmöllä. Älä laita banaania liekkien ulottuville tai punaisena hehkuvalle hiillokselle, vaan hiukan sivumpaan.

Pro tip! Tee herkusta vielä herkumpi ja lisää mukaan suolapähkinöitä ja vaahtokarkkia.

Näillä varusteillä näyttävä kattaus 
vieritä ylös
Uutiskirjeen tilaaminen

Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
Uutiskirjeen tilaaminen

Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite