Yksinkertaista, mutta ahh niin koukuttavan hyvää. Nämä vegechorizo-pitat kruunaavat retkipäivän, ja niiden kokkailu onnistuu talvellakin. Pakkaa mukaan muurikka ja suuntaa luontoon nautiskelemaan. Jos suunnitelmissa on pidempi seikkailu, kannattaa painavat lasipurkit jättää kotiin ja ottaa mukaan pepperoneja minigrip-pussiin vain kourallinen.
Resepti 2 hengelle
Pilko vegechorizot ja kirsikkatomaatit. Paista vegechorizot muurikalla tai pannulla öljyssä. Kun chorizot ovat saaneet väriä, lisää pannulle myös kirsikkatomaatit ja pienemmäksi pilkotut valkosipulinkynnet.
Lämmitä pitaleivät nuotiolla tai kamiinan päällä foliossa. Täytä hummuksella, pepperoneilla, lime-jalapeno majoneesilla, srirachalla, chorizolla ja kirsikkatomaateilla. Viimeistele limellä.
Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild
Suosituimmat tuotemerkit