/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Villisikawrap, jossa on villisalaattia, omenaa, katajamajoneesia ja tyrnihilloa

        Villisian paisti

        • 1 kilo villisikaa
        • 1 sitruuna, raastettu kuori
        • 2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
        • 2 rkl öljyä
        • Suola ja pippuri

        Suolaa ja mausta liha pippurilla. Sekoita sitruunankuori, valkosipuli ja öljy ja hiero lihaan. Marinoi vähintään 4 tuntia, mieluiten yön yli. Kypsennä pihvi nuotiolla  valurautakattilassa ja aseta hiillosta myös kannen päälle tasaisen lämmön saavuttamiseksi. Paista kunnes liha saavuttaa 65 asteen sisälämpötilan. Voit paistaa lihan kotona kotona 125 asteen uunissa. Anna levätä noin 10 minuuttia ja kääri sitten liha folioon, kunnes se jäähtyy.

        Rieskaleivät

        • 5 dl kreikkalaista jogurttia
        • 5 dl vehnäjauhoja
        • 1,5 tl leivinjauhetta
        • Suola
        • 0,5 tl jauhettua kardemummaa

        Leivän valmistus:

        Sekoita leivinjauhe, suola, kardemumma ja jauhot. Lisää jogurtti ja vaivaa yhteen, taikinan tulee olla melko tahmeaa.
        Kauli taikina ohuiksi rieskoiksi. Käännä ja jauhoa usein. Grillaa kuivassa keskikuumassa pannussa ja käännä, kun leipä saa ruskeita pilkkuja. Kääri valmiit leivät pyyhkeeseen tai vastaavaan.

        Lisukkeet:

        • Sinappi
        • Katajamajoneesi
        • Villisalaatti
        • Omena
        • Tyrnihillo

        Toimi seuraavasti:

        Viipaloi paistettu villisika ohuiksi siivuiksi. Levitä kerros sinappia ja katajamajoneesia leivän päälle. Lisää salaatti keskelle, mutta jätä alaosaan tilaa leivän taittamiseen. Lisää viipaloitu villisika salaatin päälle. Päälle tyrnihilloa. Taita alaosa, noin 4-5 cm, ja sitten reunat, kunnes sinulla on kääre.

        Suosituimmat tuotemerkit

        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite