Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • KYTE 46 1
    • KYTE 46 2

    Osprey KYTE 46 Naiset

    Tuotenumero:
    Hinta sis. alv
    180,00 €
    ei saatavilla
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video

    Naisten Kyte-mallisto soveltuu ympärivuotiseen retkeilyyn. Tämä laadukas, tukeva reppu on omiaan viikonloppuretkille ja silloin, kun kantamukset pysyvät kohtuullisina. Ulkopinnassa on hyvät kiinnitysmahdollisuudet esineille, jotka eivät mahdu repun sisään, esimerkiksi makuualustan saa repun alaosan irrotettaviin kiristysnauhoihin. Repun kantojärjestelmä on säädettävissä käyttäjän selän mukaan, ja se on mukavan ilmava kuumallakin kelillä. Päällystakin saa kätevästi säilöttyä repun etupinnan verkkotaskuun, kun sitä ei tarvitse. Mikäli vesisade yllättää, on repussa mukana sadesuoja omassa taskussaan. Kävelysauvojen kiinnittämiseen on vasemmassa olkaimessa ja repun vasemmalla kyljellä säilytysjärjestelmä, ja repun etupinnan lenkkiin saat myös jäähakun kiinnitettyä varmasti. Sisällä on tasku juomapussille. Koko komeuden saat kiristettyä tukevasti sivujen kiristysremmeillä. - Naiselle suunniteltu malli, erityisesti olkaimet ja lantiovyö - AirScape™-selkäpaneeli takaa maksimaalisen hengittävyyden - Rintaremmissä hätäpilli - Joustava verkkotasku edessä - Lantiovyössä vetoketjulliset taskut - Parkki vaellussauvoille - Irrotettava sadesuoja - Paikka juomajärjestelmälle - Repun päällä vetoketjullinen tasku - Klipsi avaimille - Kiristys alaosassa sekä sivuilla - Paikka jäähakulle - Joustavat sivutaskut esim. juomapullolle

    Käsimatkatavaran maksimimitat
    Hyvänä yleissääntönä voi pitää mittoja 55 x 40 x 20 cm, jolloin repun tai laukun saa viedä useimpien suosituimpien lentoyhtiöiden matkustamoon. Katso eri lentoyhtiöiden sallimat maksimimitat.

    Tämä reppu ei mahdu useimpien lentoyhtiöiden sallimiin maksimimittoihin.

    Tekniset tiedot
    Koko
    S/M
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite